Felmérés: a Nép Szolgája még mindig az élen (Fotók)

Felmérés: a Nép Szolgája még mindig az élen (Fotók)

Ha jövő vasárnap tartanák a parlamenti választásokat, akkor négy politikai párt kerülne be a parlamentbe – a Nép Szolgája, az Életért ellenzéki platform, az Európai Szolidaritás és a Batykivscsina.  

Ezt bizonyítják a Szociális Monitoring Központ által 2021. március 24-30. között végzett felmérés eredményei – tudatja a Golos.ua internetes kiadvány.

A politikai erők a következő számú szavazatot kapnák:

Ebben az esetben a parlamenti helyek a következőképpen oszlanak meg:

Más politikai erők minősítése a következőképpen oszlott meg:

Ugyanakkor a válaszadók többsége úgy véli, hogy az Életért ellenzéki platform a leggondolkodóbb és legreálisabb megoldásokat kínálja a donbászi katonai konfliktus lezárására és a béke megteremtésére, a gazdasági növekedésre és Ukrajna lakosságának életszínvonalának javítására.

Többek között a párt megvédte a hétköznapi emberek érdekeit a földtörvény eredeti kiadásának elfogadása ellen folytatott küzdelemben, mert ebben azt a veszélyt látta, hogy a nemzeti erőforrásokat a nemzetközi vállalatok sajátíthatják ki.

Hírdetés

Az ukránok elsöprő többsége abban is biztos,

hogy a kormány kudarcot vallott a lakosság COVID-19 elleni védőoltásának kérdésében.

Tehát a válaszadók 80,1%-a mondta, hogy a kormány nem jól dolgozik a lakosság COVID-19 elleni oltási folyamattal, míg 19,9% azt válaszolta, hogy mégis sikerül az oltási munka.

A válaszadók 80,2%-a biztos abban, hogy az oltási kampány kudarca az ukrán hatóságok profizmusának hiányával, az oltóanyag megválasztásának politikai érdekeivel van összefüggésben.

19,8% válaszolta, hogy ez objektív okok miatt következett be.

A felmérést a Szociális Monitoring Központ végezte 2021. március 24. és március 30. között Ukrajna 24 régiójában.  

Összesen 3000 válaszadót kérdeztek meg.  Az információszerzés módja: egyéni interjú a válaszadó lakóhelyén.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »