Felkészülve az invázióra: A lengyel paramilitáris hétvégi harcosok

Független félkatonai szervezeteknek régi hagyománya van Lengyelországban. Mivel Oroszország bevonult Ukrajnába, ezek a csoportok nem látott módon megtriplázták tagságukat, körülbelül 80.000-re. Összehasonlításképpen, a lengyel fegyveres erők 120.000 katonájuk van.

Feltevődik a kérdés, hogy miért nem akarja a “végtelenül nemzeti Orbán-Kormány” még csak eltűrni sem, nemhogy nyíltan támogatni a félkatonai szervezeteket? Miért kellett a beszari Orbánnak beszüntetni a Magyar Gárdát? S miért kellett a gyáva Vonának feladni a Magyar Gárda támogatását? Hát azért, mert Magyarországnak több évtizede már, hogy nincs magyar kormánya!!!

A következő filmben végignézhetjük, hogy egy egészséges nemzet miként készül fel a nemzetközi biztonsági veszélyekre, miként értékeli a hadserege tisztjeinek mindennapi felkészülését a haza védelmére!

Film hossza 20 perc.

Eredeti cím:

Hírdetés

Preparing for Invasion: Poland’s Paramilitary Weekend Warriors

Film eredeti bevezetője:

Independent paramilitary groups have a long tradition in Poland. Since Russia moved into Ukraine, these groups have seen membership triple to about 80,000. By comparison, the Polish Armed Forces are 120,000 soldiers strong.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:EU, Külföld, NATO, ránkvándorlási válság Tagged: Betyársereg, HVIM, invázió, lengyel félkatonai szervezetek, Magyar Gárda


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »