Felhagyott a zenéléssel! Egy isaszegi kocsmában lapult a gödöllői lány gyilkosa

Felhagyott a zenéléssel! Egy isaszegi kocsmában lapult a gödöllői lány gyilkosa

Nemsokkal az azonosítása után elfogták Sz. Lajost, a férfit, aki egy gödöllői autólopás során egy fiatal, 24 éves nő halálát okozta.

Az egyelőre még csak rablással gyanúsított, a helyszínről elfutó 35 éves Sz. Lajos szintén gödöllői lakos, és a Blikk azt is kiderítette, hogy a Magyar Nemzeti Cigány Művészegyüttes tagja volt, korábbi kollégája szerint pedig tehetséges, jó zenész volt a férfi, 4 évvel ezelőttig. Mindkét lánytestvére egyetemet végzett, az apja is magasan elismert zenész. Azt a zenésztárs nem árulta el, mi történt 4 éve a muzsikussal, mert azzal a nyomozást veszélyeztetné.

“Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kis stílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát”

– így emlékezett a fiatal áldozatról, B. Zsófiáról a Turay Ida Színház színház igazgatója, Darvasi Ilona. A “a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány” ugyanis a színház egyik munkatársa volt.

Sajnos lehet fokozni a tragédiát, B. Zsófia egy nappal korábban ünnepelte a születésnapját.

A tragédia

Mint írtuk, a 24 éves lány a késő esti órákban érkezett haza Gödöllőre. Kiszállt az autójából, majd odament a kapuhoz, hogy kinyissa, ám ekkor egy ismeretlen férfi az autójába pattant és el akart hajtani.

A lány az autóba kapaszkodva próbálta megállítani a rablót, ám az padlógázt adott, megcsúszott és két méter mély árokba borult. A lány az autó alá szorult és életét vesztette.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »