Felháborodtak a menekültek, hogy a fehér ember ételét kell fogyasztaniuk Németországban

Felháborodtak a menekültek, hogy a fehér ember ételét kell fogyasztaniuk Németországban

A migránsok egyre többen vannak, ezt pedig az ellátórendszer egyre nehezebben tudja kezelni. A lassuló ügyintézést a bevándorlók nehezen, vagy egyáltalán nem is fogadják el.

Emellett gond az is, hogy kevés a hely a táborokban, egyre hidegebb van, nem ízlik az étel, sőt a vallási és kulturális különbségek is gyakran vezetnek konfliktushoz. Azt mutatja az egyik müncheni befogadó központban elszállásolt bevándorló, hogy fázik és az étel sem ízlik neki. Egy másik migráns szerint az étel nem olyan, mint amihez hozzászoktak. Ezek az ételek fehér embereknek valók, ők pedig feketék. Sokan nem is eszik meg az ételt, csak a kávét és a teát isszák meg. A rizs nem olyan rossz, talán még a spagettit is meg lehet enni, de itt minden tele van cukorral – teszi hozzá a híradóban megszólaló férfi.

Hírdetés

A kapun belül egyre több az elégedetlenkedő. Főleg az ételre panaszkodnak. Egy harmadik férfi azt mondja, már több mint két hete van Németországban, de a körülmények neki sem tetszenek. A bevándorlók szerint az ügyintézés is lassú Németországban. Ezért a hivataloknál is folyamatosan tüntetnek. Rendszeresen kövekkel dobálják meg a biztonságiakat vagy megrohamozzák a kordonokat.

Németországba szeptember eleje óta 270 ezernél is több menedékkérő érkezhetett, vagyis jóval több, mint tavaly egész évben. A legújabb becslések szerint idén ez a szám akár az 1 milliót is elérheti.

(hirado.hu nyomán)


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »