Felháborító merénylet a londoni LGBT díjátadóján

Felháborító merénylet a londoni LGBT díjátadóján

Idén ismét összegyűltek a világ vezető homoszexuális személyiségei, hogy megjutalmazzák azokat, akik tevékenységükkel a legtöbbet tették a homoszexualitás népszerűsítéséért, a “meleg közösségek” előmozdításáért. A Sir Ian McKellen brit színész által vezetett londoni gálaműsor után a limuzinjához távozó Caitlyn Jennert, a férfi atlétából lett “nőt” brutális támadás érte. Valaki ugyanis azt kiáltotta neki: “Mutasd a f…od, Jenner!”

A 69 éves “transgender” sztár napok óta nem tér magához a borzalmas “transzfób” támadásból, és sorra adja az interjúkat a világsajtónak megrázó élményéről. A londoni rendőrség büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen, aki akár egy év börtönre is számíthat, ha azonosítják és elfogják.

Hírdetés

Az eset kapcsán több homoszexuális sztár is nyilatkozatban ítélte el a melegeket világszerte érő hasonló támadásokat, melyek borzalmaitól még a sztálingrádi csata veteránjai is remegve sápadnának el.

A 69 éves amerikai Caitlyn Jenner korábban Bruce Jenner néven olimpiai atlétaként volt ismert, az 1976-os montreali olimpián futóként aranyérmet nyert. 2015-ben döntött úgy, hogy nőként kíván tovább élni, és nevét Caitlynre változtatta, átalakulásáról valóságshow-t is forgattak. Egyik leánya, Kendall Jenner fotómodellként dolgozik, és ő volt a főszereplője a Pepsi nemrég megjelent, de világszerte közröhejbe fulladt tévéreklámjának.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »