Felfordul-e a világ? Francia–izlandi, percről percre

Felfordul-e a világ? Francia–izlandi, percről percre

Izland az Eb-selejtezők kezdete óta hozza a bombameglepetéseket. Végállomás-e az Eb-negyeddöntő a torna házigazdája ellen? Tartson velünk, megtudja!

A franciaországi foci-Eb teljes programja és a torna alapinfói
Magyarország útja IZLAND , AUSZTRIA, Portugália és Belgium ellen – videós összefoglalók Barangoljon az MNO Youtube-csatornáján! A negyeddöntők menetrendje:
Lengyelország–Portugália 1-1 (t.: 3-5) – június 30. 21.00 (Stade Vélodrome, Marseille)

Hírdetés

Wales–Belgium 3-1 – július 1. 21.00 (Stade Pierre Mauroy, Villeneuve-d’Ascq)
Németország–Olaszország 1-1 (t.: 6-5) – július 2. 21.00 (Stade Bordeaux-Atlantique, Bordeaux)
Franciaország–Izland – július 3. 21.00 (Stade de France, Saint-Denis)

20:22Lássuk a kezdőket és a taktikai hadrendeket! UEFA 20:19Jó estét Mindenkinek! Ma éjszakára kialakul a 2016-os labdarúgó-Eb legjobb négy csapatának mezőnye. Az első három csapat kiléte már biztos, Portugália Lengyelországon, Wales Belgiumon, Németország pedig Olaszországon keresztül verekedte be magát az elődöntőbe. Az utolsó jegyet a házigazda óriás Franciaország vagy a statisztikák szerint jóval esélytelenebb Izland csapata kaparinthatja meg! A következő 40 percben kiderül, ki mire és mi alapján számíthat a mérkőzésen, milyen a hangulat, majd a következő mintegy két óra során Olvasóink megtudhatják, hogyan lép át az elődöntő kapuján egyik vagy másik fél. Tartsanak velünk percről percre! UEFA


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »