Felfoghatatlan dolog történt Babos Tímeával

Rio: melyik magyar mikor látható?

Az biztos, hogy nem lesz egyszerű Babos Tímeának eljutnia Rio de Janeiroba, ahol az olimpián női tenisz egyesben és párosban is szerepelni fog. A Facebookon péntek délelőtt osztotta meg a nyilvánossággal hihetetlen történetét a montréali repülőtérről.

„Elképesztő dolog történt velem tegnap a montréali reptéren. A légitársaság, amelynél vettem a jegyeket Brazíliába, közölte velem, hogy nem érvényes a jegyem úgy, hogy volt róla számlám, volt helyem, foglalási számom, biztosításom, tehát gyakorlatilag mindenem megvolt, ami szükséges lehetne.”

A csütörtöki eset óta folyamatosan keresték a lehetőségeket, hogy eljuthasson az ötkarikás játékok helyszínére, de egyetlen esély maradt:

„Montréal–Frankfurt–Budapest, innen az olimpiai géppel irány Rio. Nekem azonban van még egy versenyem Florianópolisban Rio előtt, így még oda át kell repülni a faluba érkezés után. Jó lenne még pár egyéni és persze párosmeccset játszani az olimpia előtt.”

Babos mindenesetre köszöni a segítséget a Magyar Olimpiai Bizottságnak, hogy helyet biztosít számára a magyar olimpiai gépen.

„Szép kis út lesz, nem mondom” – zárul Babos Tímea bejegyzése.

A teniszező a 44. helyen áll a friss női világranglistán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »