Felfegyverzett négerek kísérték munkába a “neonáciktól” rettegő fekete képviselőnőt

Felfegyverzett négerek kísérték munkába a “neonáciktól” rettegő fekete képviselőnőt

Felfegyverzett négerek kíséretében jelent meg a michigani törvényhozásban egy fekete képviselő szerdán. A 36 éves Sarah Anthonyt öt néger és egy dél-amerikai fegyveres kísérte, köztük két nő.

A kíséret tagjainál pisztolyok és gépkarabélyok is voltak.

A képviselőnő és kísérői arra hivatkozva demonstráltak a fegyverekkel, hogy május elején hazafias fehér férfiak tartottak demonstrációt a michigani törvényhozásban a szövetségi állam demokrata kormányzójának járványügyi intézkedései ellen, a kijárási korlátozások feloldását és a gazdaság újraindítását követelve. Sarah Anthony szerint pedig a michigani parlamenti őrség „nem vette elég komolyan” ebben a helyzetben a képviselők biztonságát.

Hírdetés

Anthony a Guardiannek azt mondta, a múltheti patrióta tüntetés idején érezte magát „talán a legkényelmetlenebbül egész életében”, állítása úgy kellett dolgoznia az ülésteremben, hogy kinn több tucat felfegyverzett „neonáci” állt, „remegett a padló”, a képviselők hallották a tüntetők követeléseit. „Mi van, ha nem úgy szavazok, ahogyan ők szeretnék? Berontanak és halomra lőnek bennünket?” – tette fel költői kérdés, egyben vágta magát áldozati pózba a néger, akit, minthogy ezt el tudta mesélni, kiderült, senki nem lőtt halomra.

A képviselőnő fegyveres kíséretét a választókörzetében élő, 38 éves Michael Lynn Jr. szervezte, bevallása szerint azért, mert „őt is elborzasztották a neonáci tüntetés képsorai”. Azt mondta, „nagyon rossz érzés látni, ahogyan egy megválasztott fekete képviselőt fegyveres fehérek félemlítenek meg a munkahelyén”, ezért most viselte életében először nyíltan az engedéllyel hordott AR-15-ösét.

Az évtizedek óta tartó néger bűnözési hullámtól sújtott amerikai fehérek félelmeiről természetesen egyikük sem nyilatkozott.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »