Feleségét és kislányát is megölte egy Pest vármegyei állat

Feleségét és kislányát is megölte egy Pest vármegyei állat

A Pest Vármegyei Főügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki tavaly – ugyanazon az estén – a feleségét és a kislányát is megölte.

A vádirat szerint az egyik Pest vármegyei településen élő elkövető és felesége között régebb óta megromlott a viszony. A házasságukból 2020-ban született egy kislányuk.

Hírdetés

2023. június 30-án a vádlott előbb ért haza, de nem találta otthon sem feleségét sem pedig kislányukat. Ekkor megpróbálta felhívni az asszonyt, de nem érte el.

Az este folyamán azután hazaért a feleség a lánnyal, majd elmentek zuhanyozni. Miután a nő végzett, kijött a fürdőből, míg a kislányuk odabent maradt.

A feleség és a vádlott között ekkor szóváltás alakult ki, majd a feldühödött férfi bántalmazni kezdte a nőt. Annak során az elkövető felvett egy vascsövet és azzal – emberi mivoltából kivetkőzve, legalább 120 alkalommal lesújtva – halálra verte feleségét.

Ezt követően a vádlott bement a fürdőbe a kislányához, majd kezével elzárta száj és orrnyílását addig, amíg a gyermek megfulladt.

Családtagjai megölése után a férfi autóba ült, alkoholt és cigarettát vásárolt magának, majd visszatérve a házba teljesen leittasodott.

Másnap délután – miután sikertelenül próbálkozott öngyilkossággal – bejelentette tettét a segélyhívón.

A Pest Vármegyei Főügyészség több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »