Feldarabolta és felszolgálta szeretőjét egy grillpartin

Feldarabolta és felszolgálta szeretőjét egy grillpartin

Már az esküvő is furcsa volt, mert Kelly és Jason Cochran a szokásos fogadalmat a következő bekezdéssel egészítették ki:

ha bármelyikük is félrelép, a szeretőt közösen megölik.

A Mirror és a Daily Beast beszámolóját az Index vette észre a horrorsztoriról. A pár békésen éldegélt Iron River-ben, több mint tíz évig nem is volt gond, néha grillpartit szerveztek meg a szokásos iszogatások.

2014-ben Jasonnek egészségügyi problémái adódtak, ezért a házasságuk egyre rosszabb volt. Kelly a munkáján keresztül megismerkedett egy helyi vállalkozóval, Chris Regannel, aki hamar a szeretőjévé vált, de munkát kapott egy másik államban, ezért költözés várt rá.

A vesztét az okozta, hogy Jason Cochran rájött arra, hogy felesége csalta Regannel, ezután emlékeztette Kellyt az esküvői fogadalom egyik pontjára: a szeretőt ki kell nyírni. Kelly pedig nem azt mondta, hogy ez egy eszement baromság te állat, hanem elkezdtek dolgozni a terven.

Kelly 2014. október 14-én áthívta Regant, vacsorát és szexet ígért. Férje közben „véletlenül” hazaérkezett, eljátszotta a meglepődöttet, és vadászpuskával fejbe lőtte a szeretőt.

A durva rész még csak most jön

Már ez is kemény, de a házaspár igazi aberráltsága csak ezután jött elő. Elektromos kézifűrésszel darabokra szeletelték a testet, majd szemeteszsákokban szétszórták az erdőben, de néhány darabot meghagytak a spájzban.

Újra grillpartit szerveztek, ahol barátaiknak felszolgálták a menüt. Ami a szerető volt.

Hírdetés

Lebuktak

A rendőrség hamarosan megtalálta az eltűnt férfi autóját, amiben egy cetlin ott volt az útvonal Cochranék házához. Először viszont semmilyen nyomot nem találtak, bár Kelly bevallotta, hogy szeretők voltak, de nem volt gond, mert nyitott kapcsolatban éltek a férjével.

Bizonyítékok híján nem emeltek vádat ellenük, a házaspár lelécelt Indiana államba.

Tudjuk még fokozni

Ahogy távolodtak a gyilkosságtól, Kellyben egyre inkább felébredt a sértettség, konkrétan megharagudott a férjére, amiért az agyonlőtte a szeretőjét.

2016-ban újabb tervet eszelt ki. Februárban mentőket hívott a házhoz, azt mondta nekik, hogy férje depressziós, be van heroinozva, és alig lélegzik.

A férfi meg is halt, a boncolásnál derült ki, hogy Kelly saját maga adott be férjének halálos dózisú heroint, de mivel túl lassúnak találta a haláltusát, inkább megfojtotta.

Vádat emeltek ellene, Kentuckyban kapták el, szemüvegével még ott is rátámadt cellatársaira. Vallomásában azt mondta, hogy férje az egyetlen jó dolgot vette el az életéből, amikor megölte a szeretőjét, ezért ő csak kiegyenlítette a számlát.

Ugyanakkor azt is mondta, hogy euforikus állapotba hozta szeretője testének feldarabolása, sőt, még játszottak is a darabokkal. Állítólag megfogta Regan levágott kezét, meglengette, és azt mondta:

„ez az utolsó alkalom, hogy integet neked”.

Végül 65 év börtönt kapott, de közben kiderült, hogy köze lehet további kilenc férfi meggyilkolásához is, amivel már Amerika legnagyobb női sorozatgyilkosává válna.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »