Felcsúti váltotta le a jobbikosként indult Urbán Flóriánt

Korábban a pestmegyeifoci.hu számolt be róla, hogy menesztették Urbán Flóriánt, a Pest megyei első osztályban ezüstérmes Vecsés FC vezetőedzőjét.

Urbán a Dinó Sporthíradó műsorában elmondta, hogy határozatlan idejű szerződése volt, és két évvel ezelőtt kimondottan hosszútávú közös munkát terveztek az elnökkel. Az első évadot követően a harmadik, most pedig a második helyen zárt a csapattal, matematikailag tehát előrelépés történt, bár a cél az NB III-ba jutás volt. A klubvezető tájékoztatta, hogy megingott a bizalma felé.

Urbán Flórián számára a mérkőzést megelőzően derült ki az is, hogy a korábbi, házon belüli közléssel ellentétben a Vecsésnek nincs is NB III-as licence, mert az indok szerint állítólag „elkeveredtek a papírok”. Ehhez képest – elmondása szerint – az MLSZ-hez nem is adtak be licenckérelmet vecsési részről.

Hírdetés

Mint ismeretes tavaly az Urbán a Jobbik színeiben elindult az újpesti időközi országgyűlési választáson. Most elmesélte, hogy akkoriban egy kormánypárti politikus megkereste, és burkoltan figyelmeztette, hogy ha nem lép vissza, az a karrierje szempontjából nem biztos, hogy jó lesz.

Az új vezetőedző ráadásul a felcsúti Puskás Akadémiától érkezett Vincze Gábor lett.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »