Felbérelt cigánybűnözők az antirasszista tüntetők között és a nagy benzinkúti menekülés

Felbérelt cigánybűnözők az antirasszista tüntetők között és a nagy benzinkúti menekülés

Vasárnap Borsod megye és az ország a közbiztonságáért tüntettek Miskolcon. A Mi Hazánk Mozgalom által szervezett demonstráción a párt arra hívta fel a figyelmet, hogy egyre több olyan település van Magyarországon, ahol az állam jogrendjét nem tartják be.

A mintegy ötszáz résztvevő a miskolci helyszín után Sályba vonult, hogy gyertyát gyújtsanak a múlthónapban brutálisan meggyilkolt asszony háza előtt. A tüntetésen szép számmal részt vett a Betyársereg tagsága is.

Több ellentüntetést is tartottak különböző antirasszista szervezetek. Bükkábránynál romák egy csoportja próbálta útját állni, a Sályba tartó menetoszlopnak kb. 100 fővel, sikertelenül.

Történetünk egyik főszereplője is itt volt. Aki napokon keresztül több live videót is közvetített Facebookon, amiben erőszakra buzdított a szerinte “náci” Mi Hazánk és a Betyársereg ellen. Ezekben a videókban végig ment a szokásos keménykedő stílus, kit mikor, hogy fognak megverni.

Miután véget ért a rendezvény, a budapesti, csepeli, szolnoki és jászsági klánok közös busszal elindultak Budapest felé. Az egyik benzinkúton belefutottak egy 8 fős lázító cigány társaságba, akik között ott volt főhősünk is. Bükkábránynál és valószínűleg Miskolcon is az ellentüntetők között voltak. Persze annak idején, Törökszentmiklóson is feltűntek, főhősünkkel az élen.

A benzinkút bejáratánál rendőrautó és a parkolóban civil rendőrök. Tele minden kamerával. Mikor két fiatalabb jelölt tagunk belépett a benzinkútra, a társaság fellengzősen hangosan rájuk köszönt “Sziasztok fiúk”!

Sajnos hamar elment a jó kedvük, mikor a többi betyár is pillanatokkal később megjelent. Az egyik még a szendvicse mellé is harapott a meglepettségtől. Kezdett a benzinkút vendégtere megtelni, gyorsan hűvös lett a hangulat. Szép lassan kapcsoltunk és mindenki tekintete rájuk irányult, örömtől csillogó szemmel s kedves mosollyal.

Ekkor ezek a nagyon kemény, előtte a videókban habzó szájjal fenyegetőző romák megköszönték a kiszolgálást és ott hagyva a szendvicset, kávét, lehajtott fejjel a földet bámulva betyárok gyűrűjében egy rossz szó nélkül kisétáltak, azonnal autóba pattantak és amilyen gyorsan csak lehetett eliszkoltak. Még a kúton lévő pár vendég is megmosolyogta a történteket.

Nem hagytuk ennyiben, utána néztünk kik is ezek a nagylegények. Az önjelölt szócső, Steven Gómány, eredeti nevén Gómány István. Persze Facebook oldalán már magyarázkodott, hogy sorba állította a betyárokat, meg ha 10-el többen vannak.

Hírdetés

De nem mi menekültünk el minden szó, konfliktus nélkül is…

Mivel a Google a barátunk, gyorsan rá is kerestünk a nevére és mit ad isten bele is futottunk egy szép történetbe a Népszabadság archívumában.

Okunk van feltételezni, hogy ez a Gómány István egy és ugyanaz, aki az alábbi cselekményekben is részt vett. Ezen a néven egyébként egy Kft. ügyvezetőjét is találtunk érdi székhelyű címmel.

A történet pedig Szigetszentmiklóson és Érden játszódik. Furcsa egybeesés. AZ ALÁBBI LINKEN ELOLVASHATÓ A CIKK.

Sok kérdést felvetnek az előzőleg leírtak. Ha a személy egy és ugyanaz akkor bizonyítékunk van rá, hogy fizetett cigánybűnözői csoportok jelennek meg antirasszista ellentüntetéseken. Így próbálják pótolni a hiányzó liberális erőt, s tömegeket.

Jól látható, a képeken videókon, hogy ezeket a személyeket szervezetten szállítják ezekre az eseményekre és az is egyértelmű milyen közeghez tartoznak. A kérdés kik és miért fizetik ezeket a személyeket. Persze napról-napra biztosabbak vagyunk a válaszokban. Többek közt érdekes párhuzam, hogy melyik párt karolta fel a cigány autonómia kérdését. S ezzel egyidőben napi szinten tesz a magyarság ellen, köztudottan külföldről szponzorálva.

Az is elgondolkodtató, hogy a cigányság nemhogy elítélne és kirekesztené a gyilkosokat, még antirasszista ellentüntetést is szervez. Nem érzik úgy, hogy pont nekik kellene kiállni és ezeket az embereket elítélni? Egyszerűbb rasszistázni, nácizni mindenki mást okolni és azzal védekezni, hogy magyarok is követnek el bűnt nem törődve az arányokkal. Cigánybűnözői csoportok próbálják meg útját állni az okkal és joggal felháborodott embereknek, ehhez pedig a helyi magyarországi antifa szépen asszisztál is. Többek közt együtt buszoztak pestről a XIII. kerületi romákkal is.

A kevésbe tájékozottak is lassan észreveszik, kik a valódi agresszorok, a gyűlölködők. Kik nem képesek békében élni, elfogadni minket a saját országunkban! Példát mutatva, sem szó, sem tettek nélkül ezeket nem fogjuk hagyni. A magyarságnak kötelessége az önvédelem. Mi legközelebb is ott leszünk, ahogy eddig is ott voltunk, minket nem fizet senki. Mi önzetlenül, hitünkből, hazaszeretetből cselekszünk, tiszta lelkiismerettel!

MINDEN MAGYAR FELELŐS, MINDEN MAGYARÉRT!

Képek: A Facebook live alatti kommentek

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »