FEKETEÖVES HAZAÁRULÓK

A 444.hu nem tolerálható többé.

Ezt írják:

„A magyar hatóságok be akartak engedni néhány kisgyerekes családot, kinyitották a határkaput, ezt viszont az arra várakozó rengeteg menekült egy része félreérthette, és nagy tömegben utánuk indultak. Ekkor még sokan azt kiabálták, hogy “Thank you Hungary”, hiszen azt hitték, hogy újra kinyitják a határt. Rontott a helyzeten, hogy a rendőrséget nem segítette arab nyelvű tolmács, így semmilyen – számukra érthető – tájékoztatást nem adtak a határ felé igyekvő embereknek. Viszont amikor közel értek a menekültek a határhoz, akkor a rendőrség gumibottal ütni és új fajta gumilövedékkel lőni, továbbá vízágyúval, könnygázzal és paprikaszprével oszlatni kezdte a menekülteket, akik erre vegyesen pánikba estek és dühösen dobálni kezdtek. Ebből kerekedett rövid idő alatt súlyos balhé, aminek mindkét oldalon rengeteg sérültje lett.”

Ha röviden akarjuk összefoglalni, akkor a 444.hu azt hozta olvasói tudomására, hogy a határ és az ország megtámadásáról a magyar rendőrség tehet, mert ok nélkül megtámadták szegény, békés menekülteket, újfajta gumilövedékkel, gumibottal, meg „paprikaszprével”.

Ebből egyetlen szó sem igaz.

Hírdetés

A magyar rendőrség nem támadott meg senkit, nem használt gumilövedéket – és kár is folytatni…

A magyar rendőrség védekezett egy agresszív, elviselhetetlen és támadó horda ellen, és egyszersmind megvédte tőlük az országot.

Aki ebben a helyzetben a támadók pártját fogja, ráadásul gátlástalanul hazudozik, az a legutolsó, legocsmányabb gazember.

Benneteket börtönbe kéne zárni.

Utolsó, szemét gazemberek vagytok. Igazi, feketeöves hazaárulók. Ennyi. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »