Fekete utánpótlás – Heti progresszió (CCXVIII. rész)

Fekete utánpótlás – Heti progresszió (CCXVIII. rész)

Február első Heti progressziójához érkeztünk. A hónap igen, a szokásos felállás viszont nem változott, így nem is húzzuk tovább az időt, belevágunk egyenesen a közepébe! A [email protected]-ra küldött leveleket ezúton is köszönöm, mindenkit bátorítok az aktív részvételre a továbbiakban is. Lássuk hát!

3. A francia fociválogatott eddig sem állt túl jól az őshonos franciák terén és úgy néz ki, hogy ez a tendencia az U21-es utánpótlásnál is így marad. A szomorú valóságra kedves olvasónk hívta fel a figyelmet, a játékosok közül mindössze kettő fehér, a többiek már nem büszkélkedhetnek ugyanezzel, legnagyobb részük néger, ahogy az már idestova nagyjából 20 éve lenni szokott.

2. Az Európai Unió Erasmus programján belül most már a „dragtivizmus” is megtalálható, bizonyára óriási „hiányt” sikerült ezzel a lépéssel befoltozni. Az oktatási és képzési programokkal foglalkozó Erasmus DragTivism projektjének célja, „hogy lehetőséget biztosítson a különböző országokból származó kortársak számára, hogy felfedezzék a gender-kifejezést mint művészeti formát”.

A DragTivism aktivizmust vár el a delikvensektől, számos célt is megfogalmaznak a program ismertetésében. Így például „az LMBTQ-emberek tudatosságának és elfogadásának növelése az EU-ban”, „a sokszínűség növelése”, „az LMBTQ-kultúra felfedezése és ünneplése”, „a nemek különböző nézőpontokból való felfedezése”, stb.

Hírdetés

Az ifjúsági csereprogramon nyugvó érzékenyítés, vagyis agymosás még a leírás szerint is azt a célt szolgálja, hogy „a résztvevők magasabb színvonalú képzettséggel állhassanak ki az LMBTQ-emberek jogai mellett” és „felvegyék a harcot a transzfóbia ellen”, valamint kiálljanak az „inkluzív oktatás mellett”.

1. Az elmúlt időszakban már többször beszámoltunk arról is, hogy a videójátékok világában miként terjed a politikai korrektség, az LMBTQ-lobbi, vagy az észveszejtő, szélsőséges liberalizmus.

Egy, a Heti progresszióba rendszeresen anyagot küldő olvasónk is szeret játszani és úgy gondolta, itt az idő arra, hogy kissé felkorbácsolja a kedélyeket. Az eredmény alább látható. A 88-as pólós, szőke hajú karakter elképzelhető, hogy sok széplelket kiakasztott a Fortnite című játékban, amivel olvasónk is játszik.

Nos, én ezzel a zárszóval búcsúzom mára, persze nem túl sok időre, jövő vasárnap már érkezik is az új Heti progresszió.

Ábrahám Barnabás – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »