Fekete-Győr András első felszólalása a parlamentben: KATASZTRÓFA

Fekete-Győr András első felszólalása a parlamentben: KATASZTRÓFA

Ez mindent alulmúlt… Elképesztő!

Jött hát az SZDSZ ifjúsági tagozata és Hadházy Ákosnak csalódást okozva végül beült a parlamentbe.

El kell ismerni, hogy nem könnyű műfaj a parlamenti felszólalás. Főleg akkor nem, ha az ember először csinálja. Akkor pedig végképp rémálom lehet, ha az ember először is csinálja és még Fekete-Győr Andrásnak is hívják.

Így nem csoda, hogy Bandi össze vissza beszélt.

Ő szeretné, ha tisztelni lehetne az Országgyűlésben folyó munkát.

Rezzenéstelen arccal mondta el, hogy hisznek a parlamentáris demokráciában, ezért esküdtek fel az alkotmányra. (A mennyezet valószínűleg csak azért nem szakadt le, mert nem szóltak neki, hogy a Momentum és szövetségesei még az alkotmány legitimitását is megkérdőjelezték, majd nyomták a palávert, hogy nem ülnek be a parlamentbe, holott megbízást kaptak az emberektől. Mindegy… ne akadjunk le ilyen nüanszokon!)

Hírdetés

Elmondta, hogy a mostani egy megtépázott tekintélyű parlament, de parlament. Majd két mondattal később rátér arra, hogy az egyik oldal mindent megszavaz a másik oldal meg mindent leszavaz. Ebben pedig nincs mit tisztelni, sőt, ez így nem is Országgyűlés.

Ezen a ponton kell klasszikusokat idéznünk:

Elismeri, hogy nőtt a gazdaság, majd elmondja, hogy ez csak az uniós pénzek miatt van és máshol többet nőtt. Majd jön egy kis korrupciós blabla és egy sor közhely arról, hogy ők bizony ellenzék és védik a szegényeket az adóktól… ÉS BUMM, itt jön Kossuth Lajos a képbe, akiről úgy nyilatkozik a Momentum nevében, hogy nemzeti liberális elődjük és példaképük.

Ezután jött némi heveny oroszozás is, tudniillik FeGyőr szerint Oroszország önkéntes túszai vagyunk.

A rollermosdató Andrásunk olyan büszke volt erre, hogy ő most beszélhet, hogy ezt megosztotta Facebook-oldalán.

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »