Fék nélkül: nyíltan hazudik új kampányában a Fidesz

Fék nélkül: nyíltan hazudik új kampányában a Fidesz

Nehéz elhinni, hogy léteznek további mélységek a CÖF Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort összeboronáló bohóckampányán túl.

A Fidesz azonban képes volt ennél is lejjebb merülni.

Új plakátjukon Soros György karolja át ördögi mosollyal az ellenzéki pártok hazai kormányfő-jelöltjeit. Mindegyik politikus egy erővágót tart kezében – előttük pedig a felirat: Együtt bontanák le a határzárat.

Hidvéghi Balázst a Fidesz kommunikációs igazgatóját egyáltalán nem zavarta meg az a tény, hogy egyik említett ellenzéki párt sem beszélt a magyar határkerítés elbontásáról – kedd délben a Kossuth téren gond nélkül megtartotta sorosozós sajtótájékoztatóját a plakát előtt.

A politikus kifejtette: Soros György legutóbb Davosból „üzent hadat” Magyarországnak, „bejelentette, hogy részt fog venni a magyar választási kampányban” – ami úgy ahogy van, nem igaz, hiszen Soros éppen arról beszélt Davosban, hogy Orbán Viktor felvásárolta az MSZP vezetőit, mafffiaállamot alakít ki, a Fidesz pedig nagy valószínűséggel 2018 áprilisában is megnyeri a választásokat.

http://mno.hu/

http://mno.hu/

Hírdetés

 

Egy ilyen megjegyzés után nehezen elképzelhető az üzletember és az MSZP közötti szövetség, de a Fidesz kampánya éppen ezt sejteti – propagandájuk szerint Soros célja a magyar határzár lebontása és az, hogy Magyarország is bevándorlóország legyen.

„Ebben szövetségesei a magyar ellenzéki pártok vezetői, ők láthatók még a plakáton” – mondta sajtótájékoztatóján Hidvéghi –„Gyurcsány Ferenc, aki egyszer már tönkretette az országot, Vona Gábor, aki a hatalomért és a pénzért mindenre képes, a már minden pártot megjárt köpönyegforgató Karácsony Gergely és a kiábrándítóan baloldalivá váló Szél Bernadett.”

A Fidesz nyilatkozatára eddig csak a Momentum reagált, igaz, őket nem is nevezték  Soros-bérenc határbontónak: mindenesetre levélben jelezték, hogy nem bontanák le a határzárat.

A parlamenti ülésre már nem mentek el

A Fidesz így kedden a Parlament épülete előtt politizált, bemenni azonban már nem akartak: Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatója után egy órával az MSZP, a Jobbik és az LMP rendkívüli parlamenti ülést hívott össze, melyen részt vett Vona Gábor, Szél Bernadett és Karácsony Gergely is.

Az ellenzéki pártok vizsgálóbizottságot akartak létrehozni, ami a kormány betelepítési politikáját, a csendben befogadott 2300 menekült és a 20 ezer gazdasági bevándorló ügyét tárta volna fel.

a Fidesz képviselői azonban öt államtitkárt leszámítva nem jöttek el

a rendkívüli ülésre, ami így határozatképtelen maradt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »