Fejsze és húsbárd volt az idegen kontinensfoglalónál, amikor az utcán rátaláltak a rendőrök

A hatóságok szerint a 25 éves illegális „bevándorló” kokaint és heroint akart teríteni 2018 áprilisában Southamptonban. Letartóztatták, de szabadon engedték, miközben folyt ellene a nyomozás. Arsen Spahiu közben pedig meglépett, a rendőrök nyomát vesztették.

Hónapokkal később Portsmouth utcáin találtak rá. Az albán férfinál fejsze és húsbárd volt, valamint egy hamis olasz jogosítvány.

Hírdetés

Arsen Spahiu egyébként továbbra is illegális bevándorlóként tartózkodik az országban. A hatóságok szerint valamikor 2015 és 2018 között érkezhetett az Egyesült Királyságba egy kamionon megbújva.

A Nemzeti Bűnügyi Hivatal (NCA) közlése szerint a Balkánról származó bűnözők egyre nagyobb teret nyernek az országban. Állítólag jó kapcsolatot ápolnak a latin-amerikai drogszállító csoportokkal.

Matthew Horn, az NCA főigazgató-helyettese szerint a balkáni bűnszervezetek egyre erőszakosabbak. Csak a szerencsének köszönhetőn, hogy a migráns nem használta a nála lévő húsbárdot és fejszét, amikkel szabadon kószált az utcán.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »