Fehér, heteroszexuális férfiak nem jelentkezhetnek az amerikai légierő ösztöndíjasának

Fehér, heteroszexuális férfiak nem jelentkezhetnek az amerikai légierő ösztöndíjasának

Az Amerikai Egyesült Államok légi erejének akadémiája új ösztöndíj programot hirdetett. A programkiírás egy hosszú és felesleges felsorolásban leírja, hogy a nők, a transzgenderek, a genderfluidok, a demigenderek, és mindenféle egyéb kitalált gender-identitásúak egytől egyig jelentkezhetnek a ösztöndíjra. Valójában sokkal egyszerűbb lett volna leírniuk: Férfiak kizárva.

A férfigyűlölet terjesztéséről szóló legfrissebb amerikai hírt Bayer Zsolt szúrta ki a Washington Examiner cikke nyomán. Arról is értesülhetünk, hogy az Orwell-i “újbeszél” nyelv fejlesztésében is jelentős haladást értek el az amerikaiak, amikor az egyesül államok légi erejében immár betiltották a következő szavak használatát: “anya”, “apa”, “fiú-barát”, “barátnő” és “terrorista”.

Hírdetés

Amerika társadalma nyilvánvalóan nincs már messze Orwell teljes antiutópiájának, disztópiájának megvalósításától. Szerintem tulajdonképpen már senki sem lepődne meg egy olyan híradáson sem, ha bejelentenék a “gondolatrendőrség” megalapítását és a “gondolatbűnözők” szigorú átnevelését illetve likvidálását.

A hír további részleteiről Bayer Zsolt alábbi videójából tájékozódhat az, aki bírja ezt még idegekkel:


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »