“Fehér ember ne szaporodjon”-mondta a mocskos idegen, majd beköpött egy babakocsiba

Felmentette a bíróság azt a férfit, aki leköpött egy kisbabát, miközben azt kiáltotta, hogy “fehér emberek ne szaporodjanak”. A támadásnak semmi előzménye nem volt, a baba anyukája nem provokálta a férfit, Abdulla-nak egyébként nem ez volt az első támadása fehér nők ellen.

Magyar Menedék - Lovasíjász

A Daily Mail beszámolója szerint a fodrászként dolgozó 25 éves Rebecca Telford éppen sétált kisbabájával, Layla-Jean-nel, amikor Rezzas Abdulla minden előzmény nélkül beköpött a babakocsiba, és közben azt kiáltotta: ” fehér emberek nem szaporodjanak “.

Az anyuka a rendőröknek elmondta, hogy miközben tolta a babakocsit, észre sem vette a férfit, nem volt közöttük szemkontaktus, nem szóltak egymáshoz, sőt, még soha nem is látta. Úgy véli, csak azért köpött rá, mert “mi, fehér emberek vagyunk és egy magányos nő könnyű célpont”. A nő persze megpróbálta számon kérni a férfit, hogy miért köpte le kisbabáját, de vele is ordítozni kezdett, káromkodott és továbbra is köpködött.

Hírdetés

Teljesen felháborodtam és elszomorít, hogy egy felnőtt ember, függetlenül a faji vagy vallási indoktól leköp egy védtelen csecsemőt, aki nem ártott neki semmit.” A kicsi Layla-Jean-t el kellett vinni orvosi vizsgálatokra, hogy kizárják az esetleges fertőzés kockázatát, szerencsére nem lett semmi baja az ijedtségen kívül.

A bíró az ítélet kihirdetésekor azt mondta, hogy “az nyilvánvalóan kiderült, hogy a férfi számára problémát jelentenek a fehér nők, de hozzátette, hogy Abdulla romló mentális egészsége “hozzájárult” a bűncselekmény elkövetéséhez. Így pszichiátriai kezelésre küldte – a börtön helyett. Az anyuka nem elégedett az ítélettel, úgy véli, hogy a férfi könnyedén megúszta tettét.

Nem vagyok rasszista, de meggyőződésem, ha ezt egy fehér ember követi el egy másik nációval szemben, sokkal szigorúbb büntetésre számíthat.” Abdulla-nak egyébként nem ez volt az első támadása fehér nők ellen, az előzmények ellenére a pszichiátriai kezelés után ismét szabad emberként élhet.

Bolond mi a mocskos idegen? Ki kell verni a fejéből a bolondságot…


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »