Fegyvertisztogatás közben lőhette le magát a Coop-vezér

Tragikus körülmények között hunyt el Csepeli Lajos, a Co-op Hungary Zrt. elnöke, a Coop Szolnok Zrt. elnök-vezérigazgatója – tudta meg a Bors. A lap úgy értesült: a 62 éves cégvezér épp a vadászfegyverét tisztogatta, amikor eddig tisztázatlan körülmények között a puska elsült, a lövedék eltalálta Csepeli Lajost, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

Információik szerint a végzetes baleset egy Somogy megyei kistelepülésen, Buzsákon következett be, a ha­lál­eset körülményeit a fonyódi rendőrkapitányság vizsgálja. – Közigazgatási eljárás indult, idegenkezűség nem merült fel – közölte a lappal Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírdetés

Csepeli Lajos Szolnokon élt, a megyei gazdasági élet meghatározó személyisége volt. Pá­lyája kezdetén a Dél-pesti Vendéglátó-ipari Vállalatnál dolgozott, két évig a későbbi miniszterelnök, dr. Boross Péter „szárnyai alatt”.

1989-ben került kapcsolatba a Szolnok és Vidéke Áfésszel, ahol eleinte főosztályvezető elnökhelyettes volt, 1995 augusztusa óta tölti be az elnöki tisztséget. A cég jelenleg 141 élelmiszer- és négy egyéb üzletet működtet, ezerhatszáz embernek ad munkát, tavalyi árbevétele pedig 28,5 és fél milliárd forint volt.

(Borsonline nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »