Fegyvert rántott egy munkás a VIII. kerületi Tömő utcában

Fegyvert rántott egy munkás a VIII. kerületi Tömő utcában

A 444 kapott olvasói levelet és egy fotót arról, hogy csütörtökön elég nagy balhé támadt (a zsidó lapok szóhasználatáért elnézést kérünk olvasóinktól – a szerk.) a VIII. kerületi Tömő utcában dolgozó munkások közt, ahova ezért több rendőr is kivonult.

"A VIII. kerület Tömő utcában a felújítás alatt levő SOTE Onkológiai Központjához golyóálló mellényben érkeztek 6-7 rendőrautóval a hatóság emberei. Az utcán lezárták és negyed 8-tól fél 10-ig zárva tartották. Egyesével szólították be a területen összeterelt 40-60 embert, és így folyt a tanú meghallgatás" – írta az olvasó.

Hírdetés

A BRFK válaszában közölte, arról kaptak bejelentést, hogy "egy építkezésen több férfi szóváltásba keveredett, és az egyiküknél fegyver van".

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az építkezésen több alkalmazott szóváltásba keveredett egy férfivel. A kialakult konfliktus közben a férfi egy gumilövedékes fegyvert vett elő, lövéseket azonban nem adott le, a fegyvert senkire nem fogta rá, valamint senki sem sérült meg. Az ügyben közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt kezdődött eljárás.

(HVG)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »