Fegyverrel vetettek véget két „társaság” vitájának Gárdonyban

Lövöldözés volt egy falatozóban, a Velencei-tónál, Gárdonyban. Egy háromtagú és egy kéttagú társaság szólalkozott össze, tegnap este fél tíz körül, a város központjában. A szóváltásból verekedés alakult ki, majd egyikük a vendégek és a személyzet szeme láttára, elővett egy pisztolyt és elsütötte. A rendőrség garázdaság miatt nyomoz.

Vasárnap délelőtt is sokan sétáltak Gárdony központjában az egyik kedvelt üzletsoron, ahol szombat este is sokan megfordultak. Két társaság például az egyik falatozót választotta magának. Egymástól függetlenül érkeztek ide, majd egy idő után összeszólalkoztak, aztán egymásnak is estek. Perceken át ütötték egymást, a verekedésnek egy lövés vetett véget.

„A dulakodás közben a társaság férfi tagja egy engedély nélkül magánál tartott gázriasztó fegyverből egy lövést adott le. A lövés következtében személyi sérülés nem történt” – nyilatkozta Szemerei Péter, a Fejér Megyei Rendőrség szóvivője.

Hírdetés

A riadt vendégek és a büfések azonnal szóltak a rendőröknek, akik perceken belül megérkeztek. Mint kiderült a két társaság már régen ismerte egymást. Egy korábbi vitájuk miatt estek egymásnak szombaton este.

„A kiérkező járőrök a személyeket elfogták, tőlük az intézkedés során előkerülő gázriasztó fegyvert lefoglalták, majd előállították őket a gárdonyi rendőrkapitányságra, ahol a 33 éves K.T Zsuzsanna, és az 55 éves K.László ellen garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt, eljárást indítottak” – folytatta a szóvivő.

A nő és a férfi szabadlábon védekezhet.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »