Fegyverkeznek az „antifák” Amerikában – lesz még itt balhé

Fegyverkeznek az „antifák” Amerikában – lesz még itt balhé

Van abban valami bájos azokban a netes videókban, amelyekben elkényeztetett kertvárosi hülyegyerekek egyik kezükben a legújabb iPhone-t szorongatva, a másikkal a Starbucks poharat lötyögtetve, arcukat sállal eltakarva (a drága Gucci szemüveg azért marad) dadogják a kamerába, hogy ők bizony össze fogják zúzni a kapitalizmust és legyőzik a „nácikat”. Egyre több olyan videó bukkan fel azonban, amelyekben ugyanezek a hülyegyerekek frissen vásárolt lőfegyverekkel pózolnak, és büszkén tudatják mindenkivel, hogy a következő „náci felvonulásra” ezzel fognak kimenni, és „nácikat fognak ölni”.

A legújabb vírusvideóval egy ilyen ostoba leendő börtöntöltelék, aki „Sárkányúr elvtárs” (Comrade Dragonlord) néven mutatkozik be, közröhej tárgya lett internet-szerte. A Facebookon közzétett videóban az ohiói fiatalember azzal büszkélkedik, hogy ő és „elvtársai” fegyvereket vásároltak, majd nagy izgalommal bemutatja a nemrég beszerzett „AK-47-esét”, ami valójában a gépkarabély civil változata, a WASR-10. Az újdonsült szerzeményt izgalomtól elcsukló hangon bemutató fiatalember természetesen „nácik megölésére” kívánja használni a félautomata karabélyt, és hogy „elvtársai” is megtehessék ezt, rögtön „fegyverbemutatót” is rögtönöz nekik. Az eredményen jelenleg hasát fogva röhög az Internet angolul tudó közönsége, hiszen például megtudjuk, hogy a lőszer a „lyukba” kerül bele a „rekesz” segítségével, már ha az önjelölt szakértőnek sikerül a tizedik próbálkozásra helyére szerencsétlenkedte a tárat, és még gyúr egy kicsit, mert a csőre töltés bizony többszöri próbálkozásra sem sikerült.

Hírdetés

A videó ugyan legfeljebb a rekeszizmunkban tett kárt, de sajnos azt is megmutatja, hogy Amerikában egyre nagyobb a baj. A liberális uszítás már eljutott odáig, hogy az elvakult, megvezetett fiatalok emberölésre készülnek hagymázas társadalmi elméleteik alapján, saját honfitársaikat készülnek legyilkolni. Senki, egyetlen baloldali celebritás, sem a Trump elnököt menetrend szerint ekéző vadliberális showműsorok nem veszik a fáradságot, hogy pár szót szenteljenek a problémának. Majd ha bekövetkezik a tragédia, természetesen lesz majd ógás-mógás, „egyszeri eset”-ezés. Felelős meg nem, csak valaki a hullaházban, valaki más meg élete végéig börtönben.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »