Fegyveresek fordítják vissza a kontinensfoglalók csónakjait! Ez az egyetlen jó megoldás….

Az érkező migránsok száma folyamatosan emelkedik, és ma már világosan látszik, hogy nem csak biztonsági szempontból, hanem gazdaságilag is veszélybe kerültek azok az Európai országok, akik eddig kontrollálatlanul és szinte számolatlanul engedték be határaikon a harmadik világból érkezőket. Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő most egy német dokumentumfilmet ajánl a nézőknek:

Nagyon érdekes és tanulságos doku (német nyelven) a Spiegel TV-on. Egy német TV stáb elkísérte a líbiai partiőrség hajóját őrjáratra. A járőrhajó és Soros egyik NGO-jának hajója a Sea Watch “versenyt futottak” egy embercsempész hajóért.

Azon kb., 500 ember zsúfolódott össze, jórészt fiatal marokkói férfiak, akik egy jobb élet reményében akartak az EU-ba jönni, ergo nem politikai vagy háborús menekültek. Az embercsempész még akkor sem állította le a motort, amikor a hadihajó kapitánya fegyvert fogott rá. Mindenképpen el akarták érni a német NGO hajóját, hogy az felvegye és Olaszországba vigye az illegálisokat. Nem jött össze…

Hírdetés

A líbiai kapitánynak igaza volt, ha ezek az emberek simán átjutnak Európába, akkor már hívják is a többieket, hogy szabad az út. Most viszont visszavitték őket a líbiai partokra.

Ez az egyetlen jó megoldás….

/Georg Spöttle/


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »