Fegyverek bukkantak elő a gázoló autójából

Fegyverek bukkantak elő a gázoló autójából

Közúti baleset okozásával, segítségnyújtás elmulasztásával és más bűncselekményekkel gyanúsítható férfit fogtak el a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei – írja a Police.hu.

A baleset 2016. augusztus 12-én 6 óra 15 perc körül történt Békéscsabán. Egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárost, majd megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A kerékpáros férfit a mentők életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

A minden részletre kiterjedő helyszíni vizsgálattal egy időben a rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek. Valamennyi, a balesettel kapcsolatba hozható információt igyekeztek összegyűjteni. A nyomozást a rendőrség felhívására érkező lakossági bejelentések is segítették.

Orvvadász és orvhalász

A békésszentandrási férfit – aki a gyanú szerint elütötte és magára hagyta a sérült kerékpárost – 2016. augusztus 24-én Békéscsabán, a Kazinczy utcában fogták el a rendőrök. A kocsiján a baleset óta több sérült alkatrészt kicseréltetett.

Elfogásakor az autójában mintegy 30 kilogramm élő halat, a lakásán pedig légpuskákat, sportfegyvereket, egy házilag készített fegyvert és hálókat találtak. A férfi a gyanú szerint engedély nélkül halászott és vadászott. A több bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 43 éves T. J.-t a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »