Fegyőr Bandi haptákban és itt a sörhas

Fegyőr Bandi haptákban és itt a sörhas

Imádom a libsi kissrácokat, akik egy fekvőtámaszt nem tudnak lenyomni, de most püfölik a harci dobokat.

Fegyőr Bandi is felébresztette a benne szunnyadó ólomkatonát és követeli, hogy szállítsunk fegyvert az ukránoknak. Tök jó ötlet, miután Németország is elutasította, hogy fegyvereket adjon el egy országnak, ahol kvázi polgárháborús helyzet alakult ki a Luhanszki-medencében. Az EU tagállamainak mindig is az volt a devizája, hogy nem szállít hadianyagot olyan államoknak, akik háborúban állnak, illetve polgárháború dúl. Persze Mr. Háromnaposborosta ezzel sem törődik és azt fejtegette egy cikkben, hogy ha Ukrajnát támogatnák fegyverszállítmányokkal akkor az jót tenne a magyar kisebbségnek. Díjaztam még azt az ötletét is, hogy utasítsunk ki orosz diplomatákat. Atya ég, Joe Biden mellett rángassuk még mi is az orosz medve bajuszát és abban is biztosak lehetünk, hogy egy háború esetén az össze kárpát-aljai fiatalt besorozzák és irány a frontvonal. Persze Bandikát ez a jólfűtött rózsadombi villából nem igazán érdekli. Apropó jólfűtött: azért duruzsol a cirkó Fegyőrnél is, mert remek áron kapjuk az orosz gázt. Tudod Bandi a háború is atomenergia és nagyon veszélyes. Csutakold a rollered a kádban és bízd a politikát a felnőttekre.

Vannak bajok libsi oldalon. Most az Apple cég kitalálta, hogy legyen terhes férfi emoji. WTF? Ez most komoly? Szerintem az sörhas egy jó pár üveg Csíki bedöntése után. Terhes férfi… komplett elmebaj. Gondoljatok bele, milyen jól kezdődne egy dráma ezekkel szavakkal: „félárva vagyok mert apám belehalt a szülésbe…” Szívszaggató sztori. Folytassam? „Anyám egyszer borotválkozás közben mesélt róla. Remegő kézzel, könnyes szemmel húzogatta arcán a borotvát én pedig a transznemű mackómat szorongatva álltam mezítláb a jéghideg kövön.” Mindjárt elérzékenyülök. Ez most még vicces, de figyeljétek meg nemsokára jönnek ilyen regények, sorozatok, pl., „Csókol anyád Béla” novelláskötet. Imádok ebben a században élni. Milyen sekélyes volt a világ régen, a férfiak egyenruhában, karddal az oldalukon, a nők szép ruhákban napernyővel sétálgattak vitézük oldalán és büszkék is voltak rá. Ma pedig lehetsz bármi is. Képzelheted magad macskának, óriásbébinek, őznek, válogathatsz száz féle nem közül, ott a szakállas nő vagy a menstruáló férfi, akiket ünnepel a világ.

Közben az USA egyik magyar származású díszkommunistája, George Lázár, is osztja az észt és lenáciz mindenkit, aki a Fidesz-KDNP koalíciót meri támogatni az Óperencián túl. Például így ír a magyarságot odaát összetartó kedves, nemzeti érzelmű, honfitársnőnkről: „Ildikó itt él Észak-Kaliforniában, San Franciscotól északra és az Orbán rezsim egyik leglelkesebb szélsőjobboldali aktivistája. Gyakran fotózkodik az Orbán-kormány diplomatáival, fehér, keresztény, heteroszexuális mantrát hirdető cserkészcsoportokat szervez.” Klassz ugye? Ám ez még nem minden. „Több, mint két évvel ezelőtt kertem először, hogy szülővárosom, Debrecen városa, távolítsa el Wass Albert egész alakos szobrát a debreceni Nagyerdő egyik legszebb sétányáról.

Hírdetés

Wass Albert egy jogerösén halálra ítélt második világháborús bűnös, zsidók es románok elleni gyilkosságokban vett reszt…” Egy csodálatos elme, komolyan, az ilyen miért is ment ki Amerikába, hiszen a Rákosi és a Kádár rendszer legjobb ügynöke lehetett volna. Hoppá, talán az is volt? Lehet, hogy olyan, mint a japán katona, aki a háború vége után még évekig a dzsungelben bujkált és várta az ellenséget. Egy Duracell komcsi, aki nem tud leállni.

Hát izgalmas dolgok történtek ezen a héten is, de a legjobb, hogy még nincsen vége.

Georg Spöttlewww.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »