Február végéig várják a jelöléseket az SZMPSZ díjaira

Február végéig várják a jelöléseket az SZMPSZ díjaira

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége április közepén szervezi meg Rozsnyón a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVIII. Országos Találkozóját. A  szakmai eseményen átadásra kerül a Felvidéki Magyar Pedagógusok Díja, valamint a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének díjai is.

A pedagógusszövetség február végéig várja a jelöléseket a fenti díjakra.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Díj öt kategóriában kerül kiosztásra Rozsnyón.  Mint az SZMPSZ a közleményében megfogalmazta: a díjak azoknak a pedagógusoknak, intézményvezetőknek ítélhetők oda, akik a szlovákiai magyar közoktatásban kiváló eredményeket értek el, illetve azoknak a személyeknek, akik tevékenységükkel hathatósan támogatják a magyar nyelvű oktatást, az SZMPSZ tevékenységét.

Az alábbi kategóriákban várják a jelöléseket:  

Javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Az elismerés odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt. Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díjazottakra tett javaslataikat február 28-ig elektronikus levélben, pdf-formátumban juttassák el az [email protected] címre.

További részletek ITT olvashatóak. A felhívás ITT tötlhető le.

Ugyancsak a rozsnyói találkozón adják át a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjat.

Hírdetés

Mint írják:

Ugyancsak jelölhetőek azok, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak, és az SZMPSZ munkáját támogatják.

A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.

Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy ebben az évben a díj odaítélésére tett javaslataikat február 28-ig elektronikus levélben, pdf-formátumban juttassák el az [email protected] címre.

Mint írják, a határidő után érkezett javaslatokat nem tudják elfogadni.

További részletek ITT olvashatóak. A felhívás ITT tölthető le.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXVIII. Országos Találkozójára április 14-én és 15-én kerül sor Rozsnyón.

(Pásztor Péter/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »