Farage kimondta: a folyamatos moszkvázás helyett inkább a zsidó befolyás miatt kellene aggódni Amerikában

Farage kimondta: a folyamatos moszkvázás helyett inkább a zsidó befolyás miatt kellene aggódni Amerikában

Donald Trump szövetségese és a Brexit egyik szellemi atyja, Nigel Farage egy hétfői interjújában arról beszélt, hogy van egy dolog, ami miatt az amerikaiaknak jobban kellene aggódniuk, mint Oroszország állítólagos elnökválasztási beavatkozása. Ez pedig a zsidó lobbi – adja hírül a Newsweek nyomán az ügyben igencsak érintett 444.

Hírdetés

Farage a BBC rádióinterjújában, egy betelefonáló hallgató nyomán kezdett el erről beszélni, és azt mondta, hogy ugyan "csak" 6 millió zsidó él az Egyesült Államokban, ami "nem nagy arány", a befolyásuk azonban hatalmas. Egyetértett a betelefonálóval abban, hogy az amerikai zsidó lobbit Izraelből irányítják, és ez legalább olyan veszélyes, mint a Kreml befolyása.

A brit politikus szavait természetesen több amerikai, izraeli, brit és nemzetközi szervezet is elítélte, mondván: azt feltételezni, hogy létezik az Egyesült Államokban vagy a világon egy monolit egységet képező zsidó lobbi, "erősen populista és antiszemita érzelmekre játszik rá", és "zsidóellenes gondolatokat is gerjeszt". Pedig a létezésük és működésük a napnál világosabb, már csak abból is, hogy ha a siker bárminemű esélyével akarnak indulni a választáson az amerikai elnökjelöltek, kénytelenek a színük elé járulni és hűségesküt tenni nekik még a kampány első száz métere idején…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »