Falhoz nyomták a Jobbik képviselőjét és bántalmaztak egy riportert egy pécsi ételosztáson

Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője és az ATV tudósítója a fideszes pécsi önkormányzat egy pécs-keleti irodájába próbáltak bemenni, ahol ételcsomagokat osztottak romáknak.

Az akció végül azzal végződött, hogy a képviselőt a falhoz nyomták, a tévést pedig életveszélyesen megfenyegették és bántalmazták.

A környéken élő jobbikos képviselő, Gyimesi Gábor figyelt fel rá, hogy a romák ugyanolyan ételcsomagokkal jönnek ki a helyiségből. Megpróbálta megtudni tőlük, hogy mi van a csomagokban, miután kiderült, hogy tartós élelmiszer, arra is kíváncsi volt, hogy ezt a szavazás fejében kapják-e, ám erre már nem kapott választ.

Hírdetés

Gyimesi, mint önkormányzati képviselő megpróbált bemenni az irodába, amelynek az ajtaját egy állítólag vezető beosztásban lévő közmunkás állta el. Miután nem adták fel, hogy bejussanak az irodába a helyszínen lévők „bevadultak” és falhoz szorították őt, az ATV riporterét pedig bántalmazták és életveszélyesen megfenyegették. A tudósítónak 100 ezer forintot meghaladó kárja keletkezett az atrocitásnál.

Az érintettek riasztották a rendőrséget, akik reggel fél kilenc körül értek ki a helyszínre, a képviselőt azonban még az ő jelenlétükben sem engedték be az irodába.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »