Fábián Tibor – Egy percben a világ – Térdeltél volna inkább, Edit!

Volt ez a George Floyd nevű afroamerikai bűnöző, meg az ő szép hosszú bűnlajstroma. Aztán ez a Floyd, aki főleg nők kirablására szakosodott, bő hónapja egyszer csak emberére akadt, és ennek folytán egy rendőri intézkedés közben elhalálozott.

Fábián Tibor - Egy percben a világ - Térdeltél volna inkább, Edit!

A folytatást tudjuk: tüntetések, demostrációk a rendőri brutalitás és rasszizmus ellen. Azóta kis túlzással, fél Amerikát szétverték, végigrabolták az utcára vonuló békés tüntetők. Több gyilkosság is kötődik a kezükhöz, szigorúan a BLM-mozgalom nevében. Szerencsére a liberális média, a politikum, a multik mélységes megértéssel viseltetik irányukba. Így ők az aktuális sztárok. Ennek megfelelően lehet őket szeretgetni, adakozni és letérdelve puszilgatni az igazságosztásban elfáradt lábaikat.

Hírdetés

A Soros György által is vastagon támogatott szervezet ledönti a nem tetsző szobrokat, NIKE cipőt és LED-tévét rabol, pár utcányi térségben rendőrmentes játszóteret hoz létre. Mindezt George Floyd munkásságának és erkölcsi nagyságának emlékére. Csodák csodájára, ahol a térdelés helyett a magán- és köztulajdon megvédését választották, ott a BLM-aktivisták elkullognak a kertek alatt.

Az újmarxista anarchista hiszti felénk is megihletett néhány jobb sorsra érdemes egyént, akiket sodor a (s)ár. Így jött a képbe T. Edit, aki úgy gondolta nyomorúságos kis életébe új színt és két perc hírnevet kölcsönöz. A többit tudjuk: T. Editke a Floyd-vallásból sajnálatosan nem a térdelést és a közkedvelt bakancspuszit vette át, hanem rögtön vandalizmussal kezdett: megrongálta a Szabadság-téri Horthy-szobrot. És, hogy a világhírnév se maradjon ki szegény T. Edit szűkre szabott életéből, hamarosan posztolta is tettét.

Egy nagy bűne azonban még mindig van a magyar BLM-aktivistáknak: fehér mint a hó. Ezt nehéz lesz kimagyarázza amerikai elvbarátainak.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »