Fábián Anita feljelentette a rendőrségen a Tibi atya blog szerzőjét

Fábián Anita feljelentette a rendőrségen a Tibi atya blog szerzőjét

tibi-atya-kontra-fabian-anitaFábián Anita férfigyűlölő Facebook videóposztja számos blogger, közíró és a férfiak tömegeinek felháborodását váltotta ki. A Tibi atya blog szerzője nem csak egy mélyen felháborodott, kritikus hangvételű blogposztot tett közzé, hanem levélben is megkereste a színésznőt. A következőket írta neki:

“Kedves Anita!

Tegnap napvilágot látott egy súlyosan gyűlöletkeltő videó az idővonaladon. Nem érzed úgy, hogy bocsánatot kell kérned, és örökre távoznod a nyilvánosságból? Kérlek válaszolj, mert válasz hiányában kénytelenek leszünk megkérdezni a munkaadóidat, mi a véleményük a gyerekekkel szemben elkövetett tömeges erőszakról, amit te akkor javasoltál, amikor azt mondtad, minden bakot ivaréréréskor ivartalanítanál. Előre is köszönöm a válaszod!”

Bár Fábián Anita közvetlenül nem válaszolt, azonban a követezőket tette közzé Facebook oldalán:

“Sosem mondtam de meg csak nem is gondoltam olyat, hogy minden férfit ivartalanítani akarok… de főleg a 10 -14 eves korosztályt!!!!:-)))) Természetesen a most aktuális téma a szexuális bűnözés volt iróniám témája. Ez a T atya nevű seggfej banda irt rám, hogy ha nem válaszolok akkor így megy így fogja kiforgatni a mondandóm. Nem válaszoltam. A levelet pedig átadtam a rendőrségnek. Hála az égnek komolyan fog az üggyel foglalkozni a rendőrség. Hogy fér meg egyesekben ennyi gyűlölködés anélkül, hogy valóban tájékozódnának?? Az sem érdekelte őket, hogy ezt gyerekek is olvassak… csak,hogy miért törlöm ki? Mert ez is az erőszak egy formája!!!! Nem beszeltem kellő tisztelettel a heréről és ezért dögöljek is meg??? mi van??? Tisztelet a kivételeknek!! Hölgyeim és Uraim a humoromat és a véleményemet vállalom! Maradok tisztelettel azok fele akiktől ez viszont elvárható!!!”

Az ezt követő Facebook beszélgetésben még újra megerősíti: “Tibi Atya! Egy like gyűjtő blogger!!! Feljelentettem!!!!” Amikor egy hölgy hozzáteszi, hogy azért vigyázzon magára, Fábián Anita a következőképp reagál:

“Tudod nekem van sörétes es golyós lőfegyverre fegyvertartási engedélyem. Szeretem a fegyvereket, nem lövöldözök mint egy idióta. Tavaly leakartam tenni maroklőfegyverre is a vizsgát. Azt mondták a vizsgát letehetem de a tartási engedélyt nem kapom meg mint civil mert azt nagyon megszigorították… Pl csak akkor megkapható ha életveszélyesen fenyeget valaki… hat most asszem meg lesz a tartási engedély.”

Hírdetés

Az nem derül ki, hogy kire is céloz, hogy életveszélyesen fenyegetné. Talán azt kívánja sugalmazni, hogy a Tibi Atya blog szerzője? Esetleg a felháborodott széles férfitömegektől fél? Egy rajongója kapva kapott a fegyvertartást sejtetető szavain: “…a reagálásom annak a szituációnak szólt, amint állsz fegyverrel a kezedben a renitenssel szemben és átmenetileg azon tanácstalankodsz, hogy melyik ;) fejére tarts célra…, a felsőre, vagy az “alsóra”! :-D”

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg a Facebookon. Tibi atya pedig egy újabb blogposztban reagált a feljelentés hírére.

Mindazok, akik Fábián Anita romboló társadalmi szerepmodellként való megjelenésén túl még a környezetében élők biztonsága miatt is kifejezetten aggódtak és szakorvos illetve a család és gyermekvédelem bevonását tartották eddig is szükségesnek, azok újabb ijesztő ténykényt könyvelhetik el, hogy Fábián Anita fenti utalásaiból úgy tűnik, hogy talán lőfegyverrel van felfegyverkezve illetve felfegyverkezni készül. És ez tényleg kifejezetten aggasztó, ha azt nézzük, hogy a videofelvételen milyen súlyosan leromlott mentálhigiénés állapotban van.

A realitásérzék teljes hiányára vall, hogy Fábián Anita az “erőszak egyik formájának” nevezi a neki címzett levelet. Igaz, ez a jelenség már nem újszerűen meglepő, hiszen eddig is láthattuk, hogy a #metoo aktivisták hovatovább már azt is zaklatásnak nevezték ki, ha valaki merészel hozzászólni egy nőhöz.

Fábián Anita egyébként nyilvánvalóan ok nélkül kéri ki magának szavainak afféle értelmezését, hogy kamaszkorúak kasztrálására célozgatott, hiszen ha a “burkolt üzenetében” szereplő kecskebakot pontos analógiaként értelmezi bárki is, akkor valóban azt jelenti számára Fábián utalása, hogy akkor kell kasztrálni a férfiakat-fiúkat, amikor ivarérettek lesznek és elkezdenek a “lányokhoz” közeledni, mint ahogyan éppen emiatt az egyszerű “bűn” miatt heréltette ki szerencsétlen kecskebakot is. Csak ez már annyira hajmeresztő, hogy sokan inkább úgy általában a férfiakra értelmezik az üzenetet (persze így is csak egy fél fokkal jobb), hogy még csak szembe se kelljen nézniük ezzel az igazán elborzasztó értelmezési lehetőséggel.

Érthető, hogy humorként akarná mentegetni szavait Fábián, csak az a baj, hogy nem igazán él a földön olyan ember, aki azt viccnek tekintené, ha valaki lapos tekintettel és kőkemény arccal rikoltozza a kamerába, hogy “a kasztrálás a megoldás, ami a bakokat illeti”! Mindazt a nettó férfigyűlöletet és uszítást lehetetlen humorként értelmezni, amit Fábián Anita előadott.

Kész csoda és nem csak a férfijogi aktivisták, hanem általában a férfiak eddigi jóindulatát jelzi, hogy eddig még senki sem tett bejelentést a BTK 332. § szerinti “közösség elleni uszítás” bűncselekmény gyanúja miatt, pedig elég lenne bárkinek is besétálnia a legközelebbi rendőrkapitányságra és a továbbiakban már a rendőrség illetve az ügyészség járna el, hiszen ez egy közvádra üldözendő bűncselekmény. (Bejelentések rendjét Lásd itt.) Az lenne a minimum, hogy Fábián Anita elnézést kér a férfiaktól és nem pedig feljelentgeti azokat, akik a férfiak érdekeit és a közélet tisztaságát igyekeznek megóvni az ő neurotikus tombolásától.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »