Ezzel a fotóval hozta le a Reuters a magyar koronavírus adatokat

A 2020. október 25-i cikket most fedeztük fel. Az eredeti itt olvasható.

A Twetteren hozzászólók (nem magyarok- tiltakoztak, hogy ez nem az általános, valós magyar állapot):

Aki küldte nem Budapestet képviseli.

Látszatkeltő politika, amely szerint egyes uniós országokat szegényként ábrázolnak, és hozzájárulnak az EU-n belüli egyenetlen hierarchiához. Nem látni fotót nélkülöző falvakról / városrészekről, amelyek Csehországot, Ausztriát, Hollandiát stb. ábrázolják.

Valójában nem is képviseli Magyarország nagy részét / egészét, miközben természetesen elismeri, hogy ilyen helyek vannak a legtöbb országban, de nem a Reuters.
Ez a fotó elfogult és diszkriminatív.

Hírdetés

Idézet a propaganda cikkből:

Noha a koronavírus esetek száma augusztus vége óta meredeken emelkednek, Orbán Viktor, Magyarország nacionalista miniszterelnöke arra törekszik, hogy elkerülje a tavaszi lezárás megismétlődését, amely a gazdaság 13,6% -os összeomlását okozta a második negyedévben.

Magyar Tudat

Megosztás

The post Ezzel a fotóval hozta le a Reuters a magyar koronavírus adatokat appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Ki, és miért fertőzi koronavírussal világunkat? Bármerre néz az ember a mai világban, minden abnormális dolog…A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van; továbbra is indokolt az…Kapjon Semmelweis-díjat a koronavírust izoláló Népegészségügyi Központ laboratóriuma A Mi Hazánk Mozgalom kezdeményezi, hogy a koronavírust Magyarországon először…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »