Ezúttal Volner János okozott kellemetlen perceket a közmédia pártpropagandistáinak

Ezúttal Volner János okozott kellemetlen perceket a közmédia pártpropagandistáinak

„Nem szabad a közmédiát propagandatévévé silányítani, nem a Fidesz szolgálatában áll, hanem az egész közmédiának függetlennek és közszolgálatinak kellene lenni”

– mondta a Jobbik alelnöke annak apropóján, hogy másfél év után immáron a második jobbikos politikust hívták be a közpénzből fenntartott, de az utóbbi években Fidesz-tévévé züllesztett állami média műsorában.

Volner János a műsorban ismételten cáfolta azokat a fideszes médiában rendszeresen megjelenő hazugságokat, miszerint a Jobbik a baloldallal tárgyalna.

Hírdetés

„Sem a szemkilövetőkkel, sem a bukott és korrupt baloldallal nem kívánunk együttműködni, elzárkózunk minden választási együttműködéstől”

Emlékeztetett: a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, a választókerületek óriási többségében a jobbikosok a legesélyesebb ellenzéki jelöltek.

Mint ismert, Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője pár nappal ezelőtt a párt számára a törvény által kötelezően biztosított öt percet kihasználva az M1 műsorában mutatta be, hogyan züllesztette pártmédiává a köztévét a Fidesz. 

Behívták a „köztévébe” a Jobbik szóvivőjét, nem is tették zsebre, amit kaptak

A köztelevízióban hosszú évek óta először szerepelhetett élő műsorban jobbikos politikus. Az ellenzéki párt politikusait rendszeresen közpénzből gyalázó párttévé a kampány miatt volt kénytelen öt kemény percet biztosítani a Jobbiknak is, Mirkóczki Ádám pedig kapott az alkalmon, és a tévé nézőit (már, aki nincs tisztában ezzel) is tájékoztatta arról, hogy pontosan mi zajlik abban a tévében közszolgáltatás címén.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »