Ezúttal saját apját szurkálta halálra a barátnője bestiális kivégzését tizenhárom éve megúszó Tóth Béla

Ezúttal saját apját szurkálta halálra a barátnője bestiális kivégzését tizenhárom éve megúszó Tóth Béla

Fia szúrta meg több esetben egy késsel édesapját, aki a helyszínen életét vesztette – írja a rendőrség honlapja.

A férfi (ahogy a korabeli cikkekben kiírták a teljes nevét: Tóth Béla) akkor kocsival vitte Iski Beatrixot Fényeslitke határába, itt kezdte el kínozni a 21 éves lányt. Kiszúrta a szemét, átment rajta kocsijával, a nemi szervébe botot dugott, majd amikor a lány meghalt, a holttestet felgyújtotta. Akkor lecsukták, ám nem sokkal később szabadon engedték beszámíthatatlanságra hivatkozva. A férfit szüleinek gyámsága alá helyezték.

A TV2 tavalyi összeállításából kiderül, hogy amikor 13 évvel ezelőtt elkövette a gaztettet, akkor is éppen próbaidőn volt kábítószerrel való visszaélés és az apja vasvillás megtámadása miatt.

A Szon.hu szintén tavalyi cikkéből az kiderül, hogy a gyilkos azóta is pályázatot nyerő sikeres vállalkozó, és a befolyásos családjával nem mernek újat húzni a faluban.

Hírdetés

//tenyek.hu/neoplayer/tv2/embed/209464_szabadlabon-a-szadista-gyilkos.html

Frissítés: A Szon.hu tudósítása a helyszínről:

Nem kell sokáig keresgélni az emberölés helyszínét, Jéke felől érkezve szinte belebotlottunk a rendőrségi járművek csoportjába. A nyomrögzítéssel elfoglalt helyszínelők itt-ott számokat helyeztek a földre, majd lassan araszolva kutatták azokat az elváltozásokat, amik segíthetnek igazolni az utolsó órák történéseit. A kerítés közelében a police feliratú szalagot lengeti a szél, ez jelzi a határt, ahová civil, engedély nélkül nem léphet be.

Eközben érkezett vissza a nagymama, ketten támogatják, nehezen mozog, idős már, ő a hátsó épületben külön lakik. Szemben, az utca túloldalán egy középkorú férfit kísért ki Bandi bácsi. Annyit mondott, hogy igen csöndesen éltek a kérdéses portán, szorgos, dolgos emberek, gazdálkodók.

Ő úgy tudta, hogy a fiú reggel még munkásokat szállított, utána jött haza, azután történt valami a házban. Nem tudni, hogy szedte-e a gyógyszereit, vagy valamiért most kimaradt, esetleg más valami okozta a végzetes cselekményt.

(Kuruc.info – Police – Blikk – Szon)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »