Ezt üzente a Gorka Sebestyén Donald Trumpnak

A Breitbart közzétette az elnök volt terroizmus-ellenes tanácsadójának felmondó levelét. Tanulságos mondatok

“Tisztelt Elnök úr!

Nagy megtiszteltetés volt az Ön helyettes asszisztenseként és stratégájaként szolgálni a Fehér Házban.

Az elmúlt harminc évben a nagyszerű nemzetünkben, különösképp a politikai, média és oktatási elit messze elszakadt a Köztársaság alapító elveitől, így szomorú és istentelen jövővel szembesültünk.

Éppen ezért, sokkal nehezebb számomra, hogy megírjam ezt a felmondó levelet.

Az Ön elnöksége a modern amerikai politika egyik legjelentősebb eseménye. November 8-a annak a hozzáállásnak volt az eredménye, amelyben az elmúlt évtizedek politika és médiaelitje úgy gondolta, ők mindent jobban tudnak, mint azok az emberek, akik őket megválasztották. Pedig ez nem így van, és a MAGA (Make America Great Again – választási szlogen – szerk.) tett róla, hogy az ő hangjukat is meghallják.

Sajnálatos módon, Öntől függetlenül, azokat az egyéneket, akik megtestesítették és képviselték azt a programot, ami ismét naggyá teheti Amerikát, az elmúlt hónapokban ellensúlyozták, szisztematikusan eltávolították, munkájukat pedig aláásták.

Ez akkor vált teljesen nyilvánvalóvá, amikor elolvastam az Ön Afganisztáról szóló beszédét a héten.

Maga a tény, hogy azok, akik átnézték és elfogadták a beszédet,

KIHÚZTÁK BELŐLE A “RADIKÁLIS ISZLÁM”, VAGY A “RADIKÁLIS ISZLÁM TERRORIZMUS” KIFEJEZÉSEKET,

bizonyítja, hogy az Ön elnöki kampányának egyik alapvető eleme elveszett.

Hírdetés

További aggodalomra ad okot a térségben tervezett jövőbeni akciók sora, amit a beszédében említett, azok a műveleti célkitűzések, amik nem határozzák meg azt a stratégiai győzelmi feltételt, amiért harcoltunk. Ez a súlyos mulasztás minden nemzetbiztonsági szakembert és minden amerikait is zavar, akik elégedetlenek az elmúlt 16 év szörnyű politikai döntéseivel, ami amerikaiak ezreit vezette a halálba, és adófizetők több trillió dollárját költötte el anélkül, hogy biztonságot, vagy győzelmet hozott volna.

Amerika hihetetlenül rugalmas nemzet, a legnagyszerűbb Isten földjén. Ha nem az volna, nem tudtuk volna túlélni az Obama adminisztráció hihetetlenül megosztó éveit, és nem lehettünk volna szemtanúi annak, hogy az Ön üzenete miképpen győzi le azt a jelöltet, aki egyértelműen bírta a hatalma adományozók és a FakeNews Ipar 100 százalékos támogatását.

Mindazonáltal a fenti események világossá tették számomra, hogy

AZOK AZ ERŐK, AMIK NEM TÁMOGATJÁK A MAGA ÍGÉRETEIT – EGYELŐRE – FELEMELKEDTEK A FEHÉR HÁZBAN.

Ennek eredményeként, úgy gondolom a legjobban és leghatékonyabban a Nemzet Házán kívülről tudom Önt szolgálni, Elnök úr.

Amerikaiak milliói hisznek a MAGA víziójában. Végezetül segítenek majd kiegyensúlyozni a szerencsétlen ideiglenes valóságot. Annak ellenére, hogy történelmileg példátlan és botrányos az, ahogyan az Establishment és a mainstream média kezeli Önt, akik Amerikát problémának látják, és a nemzetet a saját világnézetükre kívánják formálni, tudom, hogy Ön minden amerikai polgár ügyét szem előtt fogja tartani.

Amikor először találkoztunk a New York-i irodáiban 2015 nyarán, azonnal egyértelmű volt számomra, hogy Ön szereti a Köztársaságot és sosem adja fel, ha elkötelezte magát a győzelemre.

Ha a nemzetbiztonságunk érdekeiről van szó, az Ön elnöksége garancia arra, hogy a radikális iszlám terrorizmus meg fog szűnni, ahogyan Irán nukleáris fenyegetését semlegesíteni fogja, épp úgy, mint a kommunista Kína hegemón törekvéseit, amit ellensúlyozni fog.

Én és a hozzám hasonló lelkületű honfitársaim

AZON FOGUNK DOLGOZNI, HOGY KINTRŐL TÁMOGASSUK ÖNT ÉS CSAPATÁT, HOGY AMERIKÁT ISMÉT EGY IGAZSÁGOS ÉS DICSŐSÉGES HELYZETBE HOZZUK, HOGY FÉNYLŐ “VÁROS LEGYEN A DOMBON”.

Isten áldja Amerikát.

Tisztelettel,

Gorka Sebestyén”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »