Ezt kínos lesz elmagyarázni Kláráéknak: Auschwitz-lájkoló kisköcsög vezette Jákob Péter autóját

Ezt kínos lesz elmagyarázni Kláráéknak: Auschwitz-lájkoló kisköcsög vezette Jákob Péter autóját

Jakab Péter szolgálati autója baleset részese volt az Árpád hídnál tegnap a kora délutáni órákban. A Pesti Srácok információi szerint az autót nem ő vezette, hanem Hajnády Kristóf, aki korábban Auschwitzban a győzelem jelét mutogatta, mert akkor még az volt a menő a Jobbikban.

A Pesti TV felvételén ugyan nem látszik egyértelműen a figura, de a Mandiner korábbi cikkében közölt fotók alapján világos, hogy Hajnády ott volt a balaset helyszínén, azt pedig maga Jakab állítja, hogy nem ő, hanem egy férfi vezette a Skoda Octavia típusú kocsit. Egyébként Jakab sofőrje elismerte, hogy ő volt a vétkes, ami a videó alapján nem is igen kérdéses.

Közúti balesetet részese volt Jakab Péter, vélhetően a sofőrje vétkezett

Hírdetés

Hajnády Kristóf a füzesabonyi Jobbik tagjaként vált ismertté, 2014-ben már a párt képviselőjelöltje volt. Ezt követően került ki róla a kép, ahol épp Auschwitzban mutatja a győzelem jelét, amit Facebook-oldalán is megosztott, de találhatók tőle sokkal egyértelműbb utalások is a közösségi oldalon, hiszen ilyen “poénokkal” is megörvendeztette ismerőseit és aki olvasgatta az oldalát, hogy "…majd segít a Füh… izé, szerencse".

Még Adolf Hitler fotóját is megosztotta. Pedig ha a Führer élne és helyzetben lenne, a zsidószekér-toló kisköcsög most a kerítésen belülről lájkolgatna a többi haza- és nemzetáruló jobbikossal és moslékkoalícióssal együtt, az holtbiztos.

Kristófka ugyanis még mindig Jakab Péterék stábját erősíti, Facebook-oldala szerint a Jobbik parlamenti munkatársa, egyben a párt választókerületi elnöke.

Érdemes néhány szót arról is, hogy a nép gyermeke és barátja, a parizerrel, kiflivel és piros arannyal pózoló Jakab Péter szolgálati autója bizony nem egy Zastava, Trabant vagy egy régi Suzuki volt, hanem a Porshe Hungária Kft.-től lízingelt Skoda Octavia – adófizetői pénzből, természetesen. “Mindössze” 10 millió forint körüli összegért lehet venni egy hasonló darabot, igaz, vannak ennél olcsóbb, 7-8 millió forintos fapados példányok is.  


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »