Ezt Károlyi Mihály sem csinálhatta volna különbül

Ezt Károlyi Mihály sem csinálhatta volna különbül

A múlt hét közepén, meglovagolva a netadó elleni tüntetések hangulatát, Ferenc szervezett a Parlamentbe egy kisebb összejövetelt, ahol elmesélte jövőbeni terveit a Magyarországra delegált nagyköveteknek, köztük André Goodfriend, amerikai ügyvivőnek. A kezdeményezésnek már a bejelentésekor vegytiszta hazaárulás szaga volt, de ami végül aztán ott történt, az felülmúlt minden korábbi elképzelést.

„A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Magyarország régen volt ekkora nagy bajban és 35 éve nem volt nemzetközileg ennyire elszigetelve, mint most. Egy elszigetelt ország pedig nem tud sikeres lenni. A negatív folyamatok a demokratikus alapértékek megkérdőjelezésével kezdődtek, amit az elmúlt hetekben már befolyásos, nagy tekintélynek örvendő országok is megállapítottak, korruptnak nevezve a kormányt és köreit. Ez maga a drámai végkifejlet” – mondta Ferenc, majd így folytatta a beszámolóját az eseményről: „Tájékoztattam a résztvevőket, hogy a Demokratikus Koalíció csütörtökön Jean-Claude Junckerhez, az Európai Bizottság új elnökéhez fordult. El kívánjuk érni, hogy az Európai Unió korlátozza a magyar kormány lehetőségét, hogy az saját oligarcháit hízlalva, korrupt módon ne használhassa fel a mi pénzünket. Ennek érdekében kezdeményeztük, hogy az EU korlátozza a magyar kormány azon jogát, hogy szabadon dönthessen az uniós forrásokról.”

Azt hiszem, ezt Károlyi Mihály, vagy Kun Béla sem csinálhatta volna különbül. Ferenc végképp felnőtt a nagy elődökhöz.

Hírdetés

Ahogy megérezte, hogy van egy kis keresnivalója a balliberált oldalnak, ahogy észlelte, hogy van egy kis kormányellenes hangulat, azonnal kezdeményezett és elkezdett helyezkedni. A többi balos agyhalott az emeszpénél és az Együttnél, még a netadós tüntetés képeit nézegette, mondván jaj már, de sokan voltak, amikor Feri már a cionistáknál árulta a hazát.

Ezek vannak.

Ferenc tudja, mit akar. Tudja, hogy kell egy kicsit pedálozni azért, hogy egy esetleges CIA-puccs után biztosan őt tegyék meg helytartónak, ha már demokratikus választásokon szinte biztosan nem tud nyerni a következő 30 évben.


Forrás:radicalpuzzle.blogspot.com
Tovább a cikkre »