Ezt is megértük: az M1 riportja teszi egyértelművé a kétkedők 0,01%-os táborának, kik a legújabb lincselési kísérletnek is az elkövetői

Ezt is megértük: az M1 riportja teszi egyértelművé a kétkedők 0,01%-os táborának, kik a legújabb lincselési kísérletnek is az elkövetői

Még a kocsi tetejére is felmásztak az őrjöngő cigányállatok – annak ellenére, hogy a felügyelet nélkül rohangáló kétéves purdénak jóformán a haja szála sem görbült. A kiszemelt áldozatokat követték az otthonukhoz is, meg akarták verni őket, és azzal fenyegetőztek, hogy „meg fognak dögleni”.

Hírdetés

Egyebek mellett ez derül ki az M1 riportjából – úgy látszik, már a köztévé is elindult a szörnyűséges fasizálódás visszafordíthatatlan lejtőjén, hiszen kivételesen azt mutatják be, ami valóban történt, és közben látható az is, kik élnek a gyilkossági kísérlet (nem pedig garázdaság) elkövetésének helyszínén, tehát az, hogy kik közül valók az elkövetők. Portálunk is ezt teszi immár nyolc éve, így lettünk betiltandók és levadászandók.

Most akkor betiltják a köztévét és lecsukják a szerkesztőit? Vagy elkezdünk végre egyenesen beszélni, a cigány pedig nem csak akkor cigány, ha segílyke kell neki, vagy ha addig pofátlankodik valahol, míg megkapja a jól megérdemelt nyaklevesét, hanem akkor is, amikor ő követ el valamit? Főleg hogy ezek az esetek jelentik a 99,99%-ot, ha nem tévedünk. A becsületes tájékoztatás pedig a minimum, ami egy olyan tévétől elvárható, amelyet az adófizetők tartanak fenn. Reméljük, nem egyszeri „kihágás” az alábbi összeállítás, s a jövőben ennél is bátrabban mernek majd tudósítani a valóságról.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »