Ezt írta Orbán Viktor a fideszes önkormányzati képviselőknek

Ezt írta Orbán Viktor a fideszes önkormányzati képviselőknek

A miniszterelnök azt kérte a kormánypártok új önkormányzati képviselőitől és polgármestereitől, hogy saját településükön, ha ellenzékben dolgoznak is, azt támogassák, ami jó az adott városnak vagy falunak.

Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen! – írta a levélben Orbán Viktor, azt kérve a címzettektől, tartsák szem előtt: “mi vagyunk az országépítők” – ídézte az Origo a Bereznai Csaba képviselő által a közösségi oldalán nyilvánosságra hozott levelet.

Hírdetés

A cikk szerint a miniszterelnök azt ígérte, hogy az országépítő munkát kormányzati szinten is folytatni fogják. A következő években tovább növelik a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítik a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hoznak létre, és tovább csökkentik a munkát terhelő adókat. Megvédik Magyarország határait, és nemet mondanak a bevándorlásra.

A pártelnök-kormányfő úgy fogalmazott, az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk – folytatta, hozzátéve: a képviselők és polgármesterek közül legtöbben helyben továbbra is kormányzó erőkként fognak dolgozni. Ahol azonban Magyarország polgárai másra bízták a várost irányítását, ott rájuk is más feladat vár.

“Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első” – hangsúlyozta a kormányfő, aki üzenetét a megszokott Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! fordulattal zárta.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »