„Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki?”

Kanadában folytatódik az úszóháború – írja szombati számában a Nemzeti Sport, megerősítve, hogy koránt sem békés hangulatban telnek a december 6-án kezdődő windsori rövid pályás úszó világbajnokságra érkező magyar csapat napjai. A sportnapilap Hargitay András szövetségi kapitánnyal készített interjút, melynek természetesen egyik központi témája volt Gyárfás Tamás lemondása. A szakember a lapnak elmondta, hogy az edzői értekezleten Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup is részt vett, ám nem közeledtek az álláspontok, mert mint fogalmazott „kommunikációs blokk van közöttünk, elbeszélünk egymás mellett”.

„Sajnos konkrétumokig ezúttal sem juthattunk el, mert a beszélgetés közepén felálltak és otthagytak minket” – panaszolta el az interjúban a szövetségi kapitány.

A Nemzeti Sport információ szerint ugyanakkor a megbeszélésen a szakember koránt sem ilyen nyugodtan viselkedett. Úgy tudják, Hargitay András azonnal kemény szavakkal esett neki háromszoros olimpiai bajnokunknak.

„Ezt akartad, Katinka? Örülsz neki? Ez volt a célod?”

– rivallt rá a kapitány Hosszú Katinkára, aki egy ideig tűrte férjével az emelkedett hangnemet, majd távozott.

Az interjúban a szövetségi kapitány beszélt a elvárásairól is, aminek kapcsán elismerte, hogy ismét Hosszú Katinkáé lehet majd a főszerep. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »