Ezt a német csapatot kell majd legyőzni

Ezt a német csapatot kell majd legyőzni

A németek már tudják a kezdőcsapatot.

Julian Nagelsmann, az Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a sok kihagyott helyzet ellenére elégedett volt csapata teljesítményével az Ukrajna elleni gólnélküli döntetlen után, egyben eldőlt, milyen kezdő tizeneggyel számol a tornán.

A németek hétfőn 27 gólszerzési lehetőséget alakítottak ki Nürnbergben, de egyszer sem tudtak a kapuba találni.

Hírdetés

„Összességében elégedett vagyok. Jó meccset vívtunk, megfelelő hozzáállással” – nyilatkozott Nagelsmann. Hozzátette, sokszor egy kis szerencse kellett volna a gólhoz, de erre nem foghatják, hogy nem nyertek, ezért tovább kell dolgozniuk. A szakember szerint a hétfőihez hasonló meccsre kell számítaniuk Skócia és Magyarország ellen.

A német újságírók szerint az ukránok elleni meccs után egyértelműen kirajzolódott, milyen kezdőcsapattal számol Naglesmann az Eb-n. Eszerint a Neuer – Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt – Andrich, Kroos – Musiala, Gündogan – Wirtz, Havertz kezdő tizenegy csak sérülés esetén változhat.

A Nationalelf június 14-én, a müncheni nyitómérkőzésen a skótok ellen kezdi az Eb-t, majd június 19-én Stuttgartban a magyarokkal csap össze, június 23-án pedig a svájciakkal találkozik utolsó csoportmérkőzésén.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »