Ezt a négy jól táplált ál-vízszerelőt keresi a rendőrség

A vízvezeték szerelés keresett és jövedelmező szakma, minden háztartásban elromlik vagy eldugul előbb vagy utóbb. Tudta ezt az a négy jómadár is, akik a csövek javításához kevésbé, viszont a lopáshoz annál inkább értenek.

A rendőrség keresi azt a négy ismeretlen férfit, aki ellopta egy VI. kerületi lakásból az ott lakó 79 éves nő arany nyakláncát – írja a police.hu.

Hírdetés

Az ismeretlen férfiak júliusban magukat vízvezeték-szerelőnek kiadva bejutottak egy Budapest VI., Podmaniczky utcai lakásba, és az ott lakó 79 éves nő figyelmét elterelve ellopták a konyhaasztalon hagyott arany nyakláncát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fotón látható személyeket felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8141 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 06rk@budapest.police.hu e-mail címre.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »