Ezt a Mohamed sem lőtték fejbe azonnal…

18 éves lányt erő­sza­kolt meg a min­denre el­szánt Mo­ha­med. A tár­gya­lá­son előbb azt mondta, hogy nem is volt szex kö­zöt­tük, de ezt a DNS-vizs­gá­lat meg­cá­folta. Utána azt mondta, hogy az ak­tusba a lány is be­le­egye­zett. Ez sem volt igaz.

Az nem világos, hogy a 39 éves Mohamed Amin mikor érkezett meg Egyiptomból Nagy-Britanniába. Mindenesetre a dél-walesi Cardiff városában telepedett le.

Itt történt, hogy egy késő este a Pryzm nevű bár előtt észrevett egy 18 éves lányt, akinek a mobilja kicsúszott a kezéből és beleesett egy csatornába.

Hírdetés

Mohamed gálánsan segített neki azt kikotorni, de látta, hogy a lány ivott, így nem teljesen beszámítható. Villágyorsan egy taxiba ültette és a lakására vitte. Ott pedig rámászott és megerőszakolta. A lány feljelentette őt a rendőrségen, de a férfit eleinte sehol nem találták. Mint utóbb kiderült, Írországba szökött. Ott azonban később, egy európai elfogatóparancs alapján mégis csak elfogták. A tárgyaláson előbb azt mondta, hogy nem is volt szex közöttük, de ezt a DNS vizsgálat megcáfolta. Utána azt mondta, hogy az aktusba a lány is beleegyezett. Az ügyész szerint azonban a lány nem volt abban az állapotban, hogy ezt józanul eldöntse.

Ő maga is azt vallotta a bíróságon, hogy többször is rákiabálta a férfira, hogy hagyja abba, de ez nem hatott. Mocskosnak és megalázottnak érezte magát, önmagát vádolta és öngyilkos akart lenni, de szerencséjére a családja nagyon megértő volt és átsegítette a legrosszabb időszakokon.

Mohamedet a bíróság 10 év börtönre ítélte, amelynek letöltése után visszatoloncolják Egyiptomba.

Metro


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »