Ezt a közleményt elég elolvasnia és máris jobb kedvre derül

Legyen-e Olimpia Budapesten? címmel adott ki közleményt a Honfoglalás 1951 2000 Egyesület, a haza pedig rögtön fényre derült. Csak az a fránya ellenzék ne lenne.

A szervezet közleménye alatt szóljon a filmhíradó szignálja amely a képi világgal együtt szinte visszaröpít bennünket egy fényes, szebb múltba, ahol szerencsére nem volt helye az ellenzéki felforgató propagandának, disszonáns hangoknak, országunk pedig töretlenül fejlődhetett!

Íme, a közlemény:

Legyen-e Olimpia Budapesten? Az ellenzők politikai megfontolásból pénzkidobásra hivatkoznak, de nem gondolnak arra, hogy mit veszítünk, ha elutasítjuk ezt, a talán soha vissza nem térő lehetőséget. 

2024-re befejeződik a város-rendezés, a közlekedés és a közművek felújítása.  

A megfiatalodott fővárosban és vidéken sport, kulturális, szórakoztató létesítmények épülhetnek, rendezvények százaira kerülhet sor. 

Hírdetés

Az állam 7000 lakás megépítését vállalja (ez lesz az olimpiai falu), melyek a versenyek után boldog családok tulajdonába kerülnek. 

A Honfoglalás 2000 Egyesület javasolja: az állam bocsásson ki, un. Olimpiai sorsjegyeket, s a nyertesek között sorsolják ki a lakásokat, melyekre vidékiek és határon túliak is pályázhatnak.

Sok millió sorsjegy eladására lehet számítani, a bevétel pedig milliárdokra tehető.

A rangos sportesemény felhívja a világ figyelmét Magyarországra: özönleni fognak hozzánk a turisták, hozzák a sok pénzt és hírét viszik szép hazánknak. 

Budapestem és vidéken mintegy 25.000 új munkahely létesülhet, országszerte felpezsdül az élet: az építőipar, a turizmus – vendéglátás, a kereskedelem, s a magán-szállások kiadói hosszútávon is profitálhatnak a vendégekből. 

Ezt a lehetőséget kihagyni, ellene agitálni súlyos hiba! Bízunk a magyarok bölcsességében, támogatjuk az Olimpiát. M

Magyarország győzni fog: a dobogó legfelső fokára fogunk állni! Honfoglalás 2000 Egyesület.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »