Ezt a bizalomgerjesztő kinézetű férfiút keresi a rendőrség

Ezt a bizalomgerjesztő kinézetű férfiút keresi a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 9-én 16 óra 10 perckor a Budapest IV., Baross utcában egy parkoló robogó csomagtartójáról eltulajdonított egy reklámtáskát, valamint a benne található személyi iratokat, készpénzt, mobiltelefont, szemüveget és gyógyszereket, majd beült egy ott rá várakozó autóba, a jobb első ülésre. A sértett a robogó mellett tartózkodott. Amikor észlelte a bűncselekményt, benyúlt az autó jobb első ablakán, hogy visszaszerezze a táskáját, a férfi ráütött a kezére, ezért elengedte azt. A férfi és társa azonnal elhajtott a helyszínről.

A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Barkóczi Vilmos gyanúsítható.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 231-3400 (140-es mellék) telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »