Ezrek csókolgatják a nagyszerb pópa covidos hulláját (16+)

Nevenka Pavličić, a montenegrói klinikai központ igazgatója felszólította Milutin Simovićot, a montenegrói nemzeti koordinációs testület elnökét, hogy kérvényezze a pénteken elhunyt Amfilohije püspök koporsójának lezárását, mivel szavai szerint a rituálé, amelynél több ezer ember csókolja Amfilohije holttestét, a koronavírus-járvány melegágyává válhat.

„Nem tudom, ön milyen hatalommal rendelkezik, de tudom, hogy köteles egyenrangúnak tekinteni mindenkit, mert ön a nemzeti koordinációs testület elnöke. Ezért arra kérem önt, hogy adjon ki utasítást Amfilohije Radović koporsójának lezárására, mert ez a rituálé a járvány melegágya” – írta Nevenka Pavličić.

„Barátnőm férjét műanyag zacskóban vitték ki a montenegrói klinikai központ épületéből, barátnőmnek és gyermekeinek mindössze 15 perc állt rendelkezésre, hogy elbúcsúzzanak az elhunyttól, aki 57 éves volt. A szülei már nem láthatták fiukat” – tette hozzá. Pavličić szerint mindenkit ugyanazon szabályok szerint kell eltemetni.

Korábban a montenegrói nemzeti koordinációs testület felhívást intézett a polgárokhoz és a pópákhoz, hogy tartsák tiszteletben az intézkedéseket – viseljenek maszkot és tartsanak távolságot. A felhívásra az emberek abszolút többsége fittyet hány.

Hírdetés

Amfilohije Radovic, akit a montenegróiak „Sotonának”, Sátánnak becéztek, 1990-ben került a montenegrói­ tengermelléki egyházmegye élére, metropolitaként neofolklorizált és vallásilag nagyszerb eszméket terjesztett, nem ismerte el a montenegrói nemzetet, sem a montenegrói államot. Életútját lásd bővebben itt.

(Délhír Portál nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »