Ezért nem indul Rogán ellen vizsgálat?

Ezért nem indul Rogán ellen vizsgálat?

Magyarországon maffiakormány van hatalmon, ezért nem vizsgálják ki, hogy milyen kapcsoltban volt egymással Vizoviczki László és Rogán Antal – állítja Szilágyi György.

A Jobbik országgyűlési képviselője arra emlékeztetett, hogy az N1TV újabb részletet tett közzé a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottjával készült interjúból, továbbá nyilvánosságra hozta a diszkópápa ügyészségnek tett vádalkuajánlatát. Szilágyi György szerint a kormányfő is tudhat a minisztere körüli ügyekről, ezért nem indul vizsgálat a vádak miatt.

Hírdetés

„Hogyha egy felelős magyar miniszterelnök lenne, akkor ilyen súlyos vádak után az lenne a minimum, hogy legalább az ügyek tisztázásáig felfüggeszti ennek az embernek a működését. Felfüggeszti ennek az embernek a tevékenységét és arra utasítja akár az ügyészséget, akár más nyomozóhatóságokat, hogy vizsgálják ki teljes körűen ezt az ügyet. Hiszen az lenne az érdekük, hogy tisztázzák a magyar kormányt, tisztázzák a magyar kormány egyik miniszterének szerepét ezekben a súlyos ügyekben” – jelentette ki Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »