EZÉRT ne használjunk SOHA gumióvszert!

EZÉRT ne használjunk SOHA gumióvszert!

Sokan vannak úgy vele, hogy azért nem árt. Ám a legújabb, brit Facebook-felhasználók bevonásával készült kutatások egyértelműen bebizonyították, hogy az óvszerhasználat egészségtelen, mi több, kifejezetten káros.***

Kivel ne fordult volna már elő, hogy egy thaiföldi nyaraláson felvitt a szállodai szobájába három AIDS-es prostituáltat, akik közül legalább kettő bizonyíthatóan nő volt? Egyesek szerint az ilyen és hasonló esetekben az óvszerhasználat elengedhetetlenül fontos.

Én viszont nem engedtem a populáris szirénhangok csábításainak, és megbízható helyekről összegyűjtöttem, miért nem szabad SOHA óvszert használni:

1: A szorosan a felszínre tapadó gumiköpeny légmentesen zárja el a péniszt, ezzel pedig megakadályozza a bőrlégzést, ami már 14,3 másodperc használat után 27%-ra csökkenti a hímvessző felszínének vérellátását. Magyarán leesik a nemiszerv.

2: Az óvszer csupán 95%-os védettséget ad a terhesség ellen, valamint a fertőzésekkel szemben is csak 92%-ban véd. Nem érdemes tehát használni, hiszen pontosan ugyanannyi az esélye a terhességnek és a fertőzésnek is, mintha nem használnánk.

3: Az óvszerben féreg van.

4: Ha mégis óvszert húznánk, semmiképp ne oroszt vagy kínait! Ők is óvszerpártiak, aztán mennyien is vannak, ugye?

5: Aki egyszer óvszert húz, bármikor máskor elkaphatja a fertőzést.

6: Óvszerben a szex nem jó. Egyszerűen nem jó. Borzalmas. Ennél már az is jobb, ha HIV-pozitív lesz az ember, ami nem egy komoly vírusfertőzés, hiszen csak a háttérhatalom terjeszti ennek ellenkezőjét.

Hírdetés

7: Az óvszerben mikrochip van, ami azonnal elküldi a cellainformációkat tartózkodási helyünkről a házastársunk Google accountjára.

***

Sajnos mostanában sokan eleve diszkriminatív megállapításokat tesznek, mint például: nemi aktus csak akkor jöhet létre, ha az embernek van egy partnere. Ennek ellenkezőjéről már az Emberi Jogok Egyetemes Bizottsága nevű Facebook-csoport adminjai is kiadtak egy hivatalos közleményt, de a kétkedőket ez sem érdekli.

Sajnos ebben is, ahogyan az óvszerhasználat propagálásában, a háttérhatalom  keze van. Az 5G által befolyásolt, ezüst-kolloiddal permetezett emberek a Föld lapossága miatt egyszerűen nem tudnak már hová menekülni a támadások elől, és tudatgyengített létük minden pillanatában számíthatnak arra, hogy valami megmagyarázhatatlan rossz történik velük.

Hogy ez ne így legyen, osszuk meg egymással folyamatosan a fontos információkat! Muszáj, hogy képben maradjunk, és muszáj, hogy a megfelelő tudást szerezzük be a megfelelő helyekről!

Figyeljünk egymásra!

És ne feledjük:

A halál sokkal jobb, mint a fertőzés!

() VBT ()

The post EZÉRT ne használjunk SOHA gumióvszert! appeared first on VBT.


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »