Ezer euróért vásárolt magyar (?) nőket egy olaszországi páros – órák alatt visszajött az áruk

Magyarországon "vásárolt" nőket kényszerített prostitúcióra egy őrizetbe vett olaszországi férfi és magyarországi élettársa Szardínia szigetén – jelentette a RaiNews24 olasz közszolgálati televíziós hírcsatorna pénteken.

A 37 éves olaszországi férfit és 36 éves magyarországi élettársát Nuoro városában csütörtökön vették őrizetbe. A pár Olbiában élt, de az onnan gépjárművel száz kilométerre levő Nuoro lakásaiban "foglalkoztatta" a magyarországi lányokat.

A helyi hatóságok bejelentése szerint a pár öt magyarországi nőt vásárolt meg "magyarországi bűnszervezetektől". A nőkért fejenként ezer eurót fizettek, majd Szardíniára vitték őket. Ott Olbiában fogva tartották őket egy lakásukhoz közeli kutyatelepen, amelyet videókamerákkal is felszereltek a nők ellenőrzésére. Olbiából vitték őket Nuoróba, ahol magánlakásokban "foglalkoztatták" őket. A nőkért a kliensek alkalmanként 80 és 350 euró közötti összeget fizettek. A pénzt a futtatók szedték be.

A férfit és a nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja. A pár életmódja hivalkodó volt, luxuskocsit is vásároltak maguknak.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »