Ezeket a terroristákat keresi a rendőrség

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda felhívással fordult a lakossághoz. Terrorizmussal gyanúsított migránsokat keresnek.

Angolul, németül és arabul is közzétette felhívását a magyar rendőrség, ebben fényképfelvételeken próbálja azonosítani a röszkei zavargás helyszínén levőket – az erről szóló közleményt péntek délután tette közzé a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája a rendőrség honlapján.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a felvételeken szereplő személyekkel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy őket felismeri, tegyen bejelentést az [email protected] email címen.

Migránsok szerda délután döntötték be az átkelőkaput a Röszke-2 határátkelőnél, és megpróbáltak bejutni Magyarországra.

A kövekkel, fadarabokkal, palackokkal dobáló bevándorlókat a rendőrség könnygáz és vízágyú alkalmazásával visszaszorította és visszaállította a kerítést.

Hírdetés

Szervezett, felfegyverzett, irányított támadás érte hazánkat szerdán – jelentette ki a külügyminisztérium szóvivője rendkívüli sajtótájékoztatóján. Menczer Tamás elmondta, az elkövetők kimerítették a terrorcselekmény tényállását, szervezetten, felfegyverkezve hajtottak végre irányított terrorcselekményt. Kifejtette: aki a magyar határt megtámadja, az terrorcselekményt követ el, akkor is, ha azt egy hangosbeszélővel teszi. A magyar szakszolgálatok várják a környező országok segítségét az elkövetők elfogásához – mondta Menczer Tamás.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »